کد خبر:۱۶۵۲۷۳
معاون پارلماني رييس جمهور:
ابتكار دانشگاه فني و حرفه اي در برگزاري كنگره شهدا، ارزشمند بود
معاون پارلماني رئيس جمهور گفت:ابتكار دانشگاه فني و حرفه اي در برگزاري كنگره شهدا، ارزشمند و قابل تقدير است.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، نخستین کنگره شهدای دانشگاه فنی و حرفه ای روز گذشته دوازدهم دی ماه، با حضور خانوداه های شهدا، حجت الاسلام و المسلمین میر تاج الدینی معاون پارلمانی ریاست جمهوری، سردار علی فضلی جانشین فرمانده بسیج مستضعفین، دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام والمسلمین مدیح رییس کنگره شهدای سراسر کشور، دکتر مؤمنین معاون بنیاد شهید، دکتر سهراب رضایی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای و رؤسای دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار گردید.
در اين مراسم دکتر رضایی،رئيس دانشگاه فني و حرفه اي گفت:اگر فرمایش امام راحلمان را به یاد بیاوریم که «شهدا، چشم و چراغ ملت هستند.» باید بپذیریم که هرازچندگاهی برای روشن تر شدن مسیر خود لازم است تلنگری به ما زده شود و با زنده نگه داشتن یاد و نام شهدای گرانقدرمان که کمتر از شهادت نمی باشد، از خداوند استعانت بجوییم...»
وی افزود:به قطع یقین مبنای ارزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مبنایی شهادت گونه است زیرا با فرهنگ شهادت است که نه تنها مجامع علمی بلکه امت اسلامی به اعتقادات راسخ خود دست خواهد یافت. خدا را شکرگزاریم که که در اولین سال تأسیس دانشگاه فنی و حرفه ای، شاهد برگزاری این کنگره مهم و ارزشمند بودیم.
رضايي خاطر نشان كرد: اکنون که در دهه ی تثبیت علمی انقلاب اسلامی مان می باشم، باید عمود و خیمه های استوار دانشگاه های ما بر اساس ارزش ها قرار بگیرد. داشتن دانشگاهی بر مبنای ارزش های والای انسانی می تواند به پرسش شهیدان از ما پاسخ خوبی باشد.این را از یاد نبریم که تا زمانی که یاد و خاطره شهدا با ما همراه است به مملکت اسلامی مان گزند و آسیبی وارد نخواهد شد. به قول یکی از دانشمندان غربی، شیعیان همانند یک پرنده دارای دو بال هستند. یک بال سرخ شهادت و بال سبز انتظار. تا این دو بال می توان بر مشکلات فائق آمده و اکنون که در عصر بیداری اسلامی قرار گرفته ایم،این فرهنگ شهادت است که می تواند الگویی مناسب برای تشتگان معرفت و ایمان باشد.
در اين مراسم پس از رونمايي از نرم افزار اطلاعاتی و کتاب کنگره شهدای دانشگاه فنی و حرفه ای دکتر خواجه سروی،معاون فرهنگي وزارت علوم گفت: وظیفه ما انتقال ارزشهای برآمده از نهضت امام، انقلاب و دفاع مقدس به نسل جدید و نسل آینده است.
وي اضافه كرد:حفظ ارزشهای خلق شده در مقاطع مختلف بر دوش دانشجویان است. نسل دانشجوی حاضر با توجه به سن خود بعضی از وقایع انقلاب را درک نکرده و علاقه دارد با میراث ماندگار انقلاب آشنا شوند. بنابراین وظیفه داریم این امر را محقق کنیم و غبار نشسته بر روی فرهنگ شهادت را بزداییم چون همین فرهنگ است که کشورمان را در برابر حوادثی که قصد ضربه زدن به آن را دارند، بیمه میکند .
وي ياد آور شد:انتظار ما از آموزش عالی اشاعه ی فرهنگ شهادت، مقاومت و پایداری است. امیدورایم به برکت خون پاک شهدا، جامعه دانشگاهی بتواند بودن اتکاء به قدرتهای غیرخدایی، خط نه شرقی- نه غربی را که میراث ماندگار حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) می باشد به خوبی دنبال نموده و پاسداری کند.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین میرتاج الدینی ابتکار دانشگاه فنی و حرفه ای را در برگزاری این کنگره عظیم ارزشمند تلقی نموده و گفت: این یکی از کارهای فرهنگی تأثیرگذار است. الهام بخش و معرفی کننده الگوهاست. تا زمانی که فرهنگ شهادت و تفکر شهید و بسیج در جامعه و مرکز علمی مان احیاء شود، در واقع انقلاب و نظام اسلامی را زنده نگه داشته ایم.
وي در ادامه اضافه كرد:خوشبختانه به یاری خداوند الگوهای شهدای ما جهانی شده است. تا جایی که در جنگ سی وسه روزه لبنان وقتی پای صحبت های مجاهدان این کشور اسلامی می نشستیم، آنان رزمندگان دفاع مقدس ایران اسلامی را به عنوان الگو و سرمشق مبازره خود برگزیده بودند. ملت مجاهد ما با همین روحیه ولایی و معنوی توانست نه تنها در کشور بلکه در خارج از مرزهای ایران، اسلام را با برترین وجهه معرفی نماید. دشمنان بدانند تا این پیوند رهبری و ولایت در مردم ماست، هیچ خطری ما را از آرمان هایمان جدا نخواهد نمود.
سردار علی فضلی در ادامه اين مراسم گفت: مجلس شهدا، مجلس تذکر است. تذکری برای خود ما که آرمان های شهدا را از یاد نبریم و فراموش نکنیم برای این آرمان مقدس بهای سنگینی پرداخته ایم. شهادت و سخن گفتن از آن یک لفظ نیست، یک خبر نیست. این مشاهدات متعدد از منظر شهدا ست. آنها به آرمان واقعی خود که همانا جلب رضایی خدا و توجه به احکام الله و فرامین حضرت امام خمینی (قدس الله نفس الزکیه) بود به خوبی عمل نمودند. این را بارها و بارها در میادین مختلف دفاع مقدس به ویژه در حصر آبادان و فتح خرمشهر به خوبی نظاره گر بودیم.
در ادامه دکتر مؤمنین معاون بنیاد شهید گفت:جهان اسلام با تجلیل از شهداست که به عاقبت خیر و خوشی خواهد رسید. در صدر اسلام نیز در هنگام غزوات پیامبر و مولای متقیان می بینیم که پس از پایان هر مبارزه ای از بازماندگان و خانواده های شهدا به خوبی تکریم به عمل می آمد. توجه و تجلیل این قشر مهم در جامعه از زمان پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) تاکنون نهادینه شده است. حفظ یاد و نام شهدا که خون بهایشان را غیر خدا کسی نمی پردازد، وظیفه ی مهم و خطیر ما در همه احوال است. افتخار بزرگ بنیاد شهید کشور خدمت رسانی به این قشر افضل جامعه و تجلیل از آنهاست.
گفتني است؛اجرای تواشیح گروه بین المللی اسوه، تقدیر نمادین از برخی خانواده های شهدا در چند بخش مراسم، خاطره گویی یک برادر و یک خواهر شهید، اجرای نمایش آیینی و رونمایی از تندیس کنگره شهدا، از دیگر عناوین این کنگره به شمار می رفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.