کد خبر:۱۶۶۷۷۷
امام جمعه کرمانشاه:
ترور دانشمند هستهای ایران خسارتی به تمام بشریت است
خطیب جمعه کرمانشاه با بیعرضه خطاب کردن شورای امنیت سازمان ملل گفت: بنا به گفته رهبر فرزانه انقلاب، ملت ایران هرچه دارد از آن تمام جامعه بشری است؛ لذا ترور دانشمند هستهای ایران خسارتی به تمام بشریت و 7 میلیارد نفر جمعیت جهان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، حجت الاسلام علما در خطبه های نماز جمعه گفت: احترام به انتخابات و شرکت در انتخابات طبق بیانات مقام معظم رهبری یک وظیفه و تکلیف شرعی است و باید قداست، اخلاق و رفتار انتخاباتی را رعایت کرد.
علما خطاب به نامزدهای انتخاباتی تاکید کرد: در فضای انتخابات حق نداریم دیگران را خراب کنیم چرا که این مسئله با اخلاق اسلامی فاصله دارد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه بر سلامت در انتخابات و فضای رقابتی آن تاکید کرد و گفت: مجریان رعایت امانتداری را در انتخابات داشته باشند.
خطیب جمعه کرمانشاه با بیان اینکه در 33 سال گذشته هیچ خدشهای بر انتخابات ایران وارد نشده است، خاطرنشان کرد: با حجت شرعی و چشم باز و بصیرت کامل فرد اصلح را برای نمایندگی در مجلس نهم انتخاب کنیم.
وی با بیعرضه خطاب کردن شورای امنیت سازمان ملل گفت: بنا به گفته رهبر فرزانه انقلاب، ملت ایران هرچه دارد از آن تمام جامعه بشری است؛ لذا ترور دانشمند هستهای ایران خسارتی به تمام بشریت و 7 میلیارد نفر جمعیت جهان است.
علما در پایان یادآور شد: 24 دیماه سالروز انتصاب مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای به امامت جمعه بوده و 24 تا 30 دیماه هفته شوراهای آموزش و پرورش است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰