رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: شهید نواب صفوی حاکمیت اسلام و مبارزه با دربار و شخص شاه را کانون فعالیت خود قرار داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نمایشگاه گزیده اسناد شهید نواب صفوی و یارانش با حضور دکتر اسحق صلاحی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و محمدمهدی عبدخدایی، از اعضای نهضت فدايیان اسلام و از یاران شهید نواب صفوی و جمع کثیری از مشتاقان آن شهید بزرگوار صبح امروز در ساختمان آرشیو ملی ایران افتتاح شد.
اسحق صلاحی در مراسم افتتاح این نمایشگاه با اشاره به تاریخ معاصر ایران گفت: با نگاه اجمالی به تاریخ معاصر ایران متوجه می شویم که باید مواردی روشن می شد و نشد، حتي بخشی از تاریخ نیز به فراموشی سپرده شده تا دشمنان آن طور که می خواهند تاریخ این سرزمین را بسازند و به نفع خود مصادره کنند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با واکاوی وقایع سیاسی و اجتماعی دهه 20 و 30 و اشغال ایران توسط متفقین در جنگ جهانی گفت: متفقین از ایران به عنوان پل پیروزی های خود استفاده کردند و ابتدا با مبارزه نظامی و سپس با شناخت مزدوران داخلی و جنگ نرم، روشنفکرمآبانه در تقابل با اندیشه های دینی مردم و ملت برخاستند.
وی در ادامه سخنانش وطن فروشی را سند افتخار طرفداران غرب و لیبرال ها و ملی گراها دانست و افزود: نتیجه تصویب لایحه تامین مخارج میهمانان خارجی از محل منابع ملی و لوایح مشابه آن، تاراج ملت و سبقت گرفتن احزاب در خوش خدمتی به اربابان غربی بود و برای مردم نصیبی جز گرفتاری، گرسنگی، بدبختی و بیماری نداشت.
صلاحی سست کردن مبانی اعتقادی و هجمه به عالمان دین را از تاکتیک هاي جنگ نرم احزاب سوسیالیستی و ماتریالیستی عنوان کرد و گفت: انتشار کتاب هایی مانند صوفی گری، شیخی گری، تاریخ خوزستان و غيره همه در جهت تقابل با دین بود.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی درباره ورود شهید نواب صفوی به مبارزه با جنگ نرم و استبداد گفت: یک طلبه باهوش که پیش از این به فعالیت فرهنگی و عقیدتی می پرداخت، با مشاهده فضای جدید استبداد و استعمار فعالیت عقیدتی و رزمی خود را آغاز کرد؛ مبارزات خستگی ناپذیر شهید نواب صفوی تا جایی ادامه یافت که با انتقال جنازه رضا شاه به خارج از کشور و حتی قم مخالفت كرد و با دست خالی یک رژیم را مستاصل نمود.
وي با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره شهید نواب صفوی در خصوص معرفت عمیق وی نسبت به دین افزود: سختی مبارزه و استحکام در راه دین، اسلام و حکومت اسلامی در تاریخ بی نظیر است و تنها از شاگردان مکتب اسلام و ایران برمی آید.
صلاحی در پایان با اشاره به اندیشه و تحلیل سیاسی شهید نواب صفوی گفت: شهید نواب صفوی حاکمیت اسلام و مبارزه با دربار و شخص شاه را کانون فعالیت خود قرار داد و در همه مبارزات و جلسات خود بر این دو نقطه تاکید کرد.