ارائه 714 اثر به دبیرخانه جشنواره حسنات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۷۳۹۲

ارائه 714 اثر به دبیرخانه جشنواره حسنات

بیش از 714 اثر به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه حسنات ارسال شد که فیلمسازان شهرهای اصفهان، تهران و اردبیل به ترتیب بیشترین آثار را به دبیرخانه ارسال نموده‌اند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، شادی یساولیان،  مسئول دبیرخانه این جشنواره گفت: 714 اثر به دبیرخانه جشنواره ارایه شده و فیلمسازان شهرهای اصفهان، تهران و اردبیل به ترتیب بیشترین آثار را به دبیرخانه ارسال نموده‌اند.  تعداد 714 آثار ارایه شده  به دبیرخانه این جشنواره است که از این تعداد 268 فیلم داستانی، 163 فیلم مستند، 52  پویانمایی و 231 فیلمنامه می‌باشد.
 
وی در ادامه افزود: اصفهان با 122 اثر، تهران با 101 اثر و اردبیل با 41 اثر به ترتیب بیشترین آمار ارسالی را به خود اختصاص داده‌اند.

یساولیان در مورد بررسی فیلمنامه‌ها عنوان کرد: با صدور احکام اعضای هیئت انتخاب ؛بررسی تعداد 231 فیلمنامه رسیده به دبیرخانه این جشنواره آغاز شد.
 
مسئول دبیرخانه این جشنواره در پایان اعلام کرد:انجمن سینمای جوانان ایران مرکز تهران با 23 فیلم رتبه اول ارسال اثر و فیلمسازان حوزه هنری اردبیل با تعداد 13 فیلم رتبه دوم را به خود اختصاص داده‌اند.

محسن علامه، شهره سجادیه و عطیه سلطانی، اعضای این شورا می‌باشند، 41 فیلمنامه ارائه شده مربوط به شهر اصفهان و 34 فیلمنامه مربوط به شهر تهران می‌باشد.
پربازدیدترین آخرین اخبار