کد خبر:۱۶۹۳۰۴
مشروح سخنان حدادعادل در مراسم گراميداشت يوم‌الله 12 بهمن:

هر کس در ایران در جهت استقلال گام بر می برداشت، به دستور سفارت انگليس به شهادت مي‌رسيد

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: ايران مملكتي بود كه هر وقت کسانی مي‌خواستند كاري در جهت استقلال آن انجام دهند، به دستور سفارت انگليس به شهادت مي‌رسيدند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، غلامعلي حدادعادل در مراسم گراميداشت يوم‌الله 12 بهمن و سالروز آغاز ايام دهه فجر در جوار مرقد مطهر بنيان‌گذار انقلاب اسلامي و در جمع حاضر در اين مراسم، با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسگري و آغاز ولايت‌عهدي امام زمان (عج) گفت: امروز روز آغاز امامت حضرت ولي‌عصر، حجت‌ ابن الحسن (عج) است كه تقارن چنين روزي را با آغاز جشن‌هاي دهه فجر به فال نيك مي‌گيريم.
 
وي افزود: تقارن دهه فجر با ولادت باسعادت پيامبر گرامي (ص) و امام جعفر صادق (ع به فرخندگي و مباركي ضيافت‌هاي سي‌وسومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي مي‌افزايد.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: بايد دهه فجر انقلاب اسلامي را به ملت ايران تبريك بگوييم؛ روزي كه يادآور بازگشت باشكوه امام راحل به ميهن بعد از سال‌ها تبعيض و مبارزه است.

حدادعادل ادامه داد:‌ 12بهمن 57 روزي بود كه ملت ايران سراسر چشم شد تا امام را ببيند؛ روزي كه اين ملت يكپارچه آغوش شد تا از امام استقبال كند؛ روزي كه اين ملت يكپارچه دستي شد تا به سوي امام دراز شده و با امام بيعت كند.

بازگشت امام به ايران بازگشت اسلام و معنويت بود
 
وي با اشاره به اينكه بازگشت امام به ميهن، بازگشت اسلام و معنويت به ايران اسلامي بود، گفت: امام يكسره از فرودگاه به بهشت‌زهرا آمدند تا در اولين قدم به تربت پاك شهيدان اداي احترام كنند؛ شهيداني كه بسياري از آنها امام را نديده بودند، اما فرمان امام را از جان و دل شنيده و روح ولايت آنها را به تظاهرات واداشت.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به سخنراني تاريخي امام در آن روز ادامه داد: اين سخنراني در بهشت‌زهرا و جايي كه يك آسمان ستاره از چشمان انقلاب به دامن روزگار چكيد، انجام شد.

حدادعادل عنوان كرد: در 12 بهمن امام قدم به ميهن گذاشت و 10 روز بعد انقلاب به پيروزي رسيد؛ اين 10 روز روزهاي سرنوشت‌سازي بود و هر شب آن شب قدري بود كه سرنوشت ملت را رقم زد و ملت به درستي نام دهه فجر را با الهام از سوره قدر بر آن نهاد.

وي با بيان اينكه جشن‌هاي پيروزي در اين ايام از زمان بازگشت امام تا پيروزي انقلاب هر ساله در سراسر ايران و جهان برگزار مي‌شود، افزود: دهه فجر فرصتي است براي ملت تا نسبت به امام عزيز خود و بنيان‌گذار جمهوري اسلامي اداي احترام كنند.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس افزود: اين تاريخ فرصتي است براي ملت ايران تا با امام عزيز تجديد عهد كنند؛ فرصتي براي نسل جوان، خصوصاً براي آشنايي بهتر با شخصيت و انديشه و فكر امام؛ دهه فجر فرصتي براي ارزيابي آثار نيكوي انقلاب اسلامي در طول 33 سال گذشته است و بالاخره دهه فجر فرصتي است براي آن كه ما در پرتو ارزيابي از گذشته، راه آينده خود را در انقلاب بهتر تشخيص داده و مصمم‌تر ادامه دهيم.

 هديه امام به ملت شعار ارزشمند «ما مي‌توانيم»  بود
 
حدادعادل با بيان اينكه كار بزرگي كه امام در اين كشور كرد و الگويي براي همه مسلمانان شد، اين بود كه امام راحل به مردم ايران احساس عزت و سرافرازي بخشيد، گفت:‌ ملت با قيام انقلابي امام، اعتماد به ‌نفس و خودباور شد؛ شعار ارزشمند «ما مي‌توانيم» هديه امام به ملت بود كه شما مردم در پرتو ايمان، وحدت و اطاعت از رهبري، آن را رقم زديد.

وي عنوان كرد: امام با انقلاب و نهضت خود احساس عزت و خودباوري و استقلال را براي ايران به همراه آورد؛ شعار «استقلال،‌ آزادي و جمهوري اسلامي» مردم ايران در انقلاب، هديه امام به ملت بود.

اين نماينده مجلس افزود: امروز به بركت اين انقلاب كشور از استقلالي برخوردار است كه مانند آن را در كمتر جايي مي‌بينيم.

مشاور عالي مقام معظم رهبري تصريح كرد: ايران مملكتي بود كه هر وقت رجالي مانند اميركبير مي‌خواستند كاري در جهت استقلال آن انجام دهند، به دستور سفارت انگليس به شهادت مي‌رسيدند.
 
حدادعادل گفت: ايران كشوري بود كه خارجي براي او سلسله سلطنتي ايجاد مي‌كرد، متاسفانه فهرست اسامي نمايندگان كشورمان را سفارت انگلستان به دربار مي‌فرستاد؛ سفارت انگليس بود كه تعيين مي‌كرد چه كسي وارد مجلس شود، به همين دليل وقتي ملت يك رهبر صادق را پيشاپيش خود ديد، فرياد «استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي» را سرداد و به لطف خدا اين استقلال به كشورمان بازگشت.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اينكه ما تا وقتي استقلال خود را حفظ كنيم و به بيگانگان و دشمن اجازه ندهيم كه مقدرات ما را بدست بگيرد قادر خواهيم بود به لطف خدا و مدد ملت به مشكلات فائق آييم، ادامه داد: امروز به لطف خدا در پرتو استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي كه از بركت نهضت امام در ايران فراهم آمده و به بركت وجود رهبر معظم انقلاب كه راه امام را مصمم و باشجاعت ادامه مي‌دهند، كشور ما به افتخارات و موفقيت‌هاي بزرگي نائل شده است.
 
وي ادامه داد: ‌در ايام دهه فجر دستاوردهاي فرزندان انقلاب و رهبري در دانشگاه‌ها و موسسات تحقيقاتي، حوزه‌هاي دفاعي، پزشكي، هسته‌اي و صنعت يكي بعد از ديگري معرفي مي‌شود.

حدادعادل افزود: به لطف خدا ما قدم در راه پيشرفت گذاشته‌ايم و به همين دليل است كه رهبر انقلاب دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت ناميده است.
 
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: ‌امروز به آزادي از سلطه بيگانگان در داخل كشور رسيديم كه از جمله نشانه‌هاي اين‌ آزادي، انتخابات در كشور است.

 مجلس با اراده و راي ملت تشكيل مي شود
 
وي با بيان اينكه به لطف خدا در 33 سال گذشته تقريباً هر سال يك انتخابات برگزار كرده و مردم آزادانه در آن شركت نموده اند، افزود: امسال نيز در آستانه انتخابات مجلس هستيم، بنابراين اينكه مردم آزادانه مي‌توانند بر نماينده واجد شرايط ورود به مجلس راي دهند و مجلس با اراده و راي ملت تشكيل شود، يك آزادي است كه بايد قدر آن را بدانيم.

حدادعادل با بيان اينكه انشاالله در انتخابات حضوري پرشكوه خواهيم داشت، خاطرنشان كرد: دشمنان همواره تبليغ مي‌كنند تا مانع شركت مردم در انتخابات شوند، اما ملت، با بصيرت خود اين معنا را به درستي دريافته و همان طور كه رهبري فرمودند، ملت ايران در انتخابات آينده حضور دشمن‌شكن خواهد داشت.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به اينكه من در كنار مرقد پاك امام خطاب به خواهران و برادران عرض مي‌كنم كار بزرگي كه امام راحل در جهان معاصر انجام دادند آوردن معنويت و اعتقادات ديني به عرصه‌هاي اجتماعي زندگي بود، تاكيد كرد: امام دين را از يك وسيله فردي و شخصي به يك واقعيت اجتماعي تبديل كردند، امام با تشريح نظريه ولايت‌فقيه به ما آموختند همان طور كه نماز و روزه جزو واجبات است حفظ نظام نيز براي يك مسلمان از اوجب‌واجبات است، بنابراين امام زنده‌كننده حكومت ديني در عصر ماست.
 
اين نماينده مجلس تصريح كرد: در غرب برپايي فكر غلط سكولاريسم، دين را در كليسا زنداني كرد و مومنان مسيحي فقط روزهاي يكشنبه مراسم عبادي انجام مي‌دهند و وقتي از كليسا بيرون مي‌آيند در دولت، مجلس، قانون‌گذاري، رسانه‌ها، تبليغات، عرصه بين‌الملل خبري از حكومت دين و اخلاق نيست و اين به معني جدايي دين از سياست است كه خطرناك‌ترين انديشه مي باشد.
 
حدادعادل گفت:‌ امام دين را در جايگاه اصلي خود نشاند و ما مي‌بينيم كه ملت ايران با بصيرت راه امام را ادامه مي‌دهند.
 
 بايدها و نبايدهاي امام امروز چراغ راه ماست
 
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: امروز راه امام را به رهبري مقام معظم رهبري ادامه مي‌دهيم و انديشه‌هاي امام را گرامي مي‌داريم.

وي با اشاره به اينكه بايدها و نبايدهاي امام چراغ راه ماست، افزود: مقام معظم رهبري تشريح‌كننده اين راه نوراني است و ملت ايران ادامه‌دهنده اين راه هستند.
 
حدادعادل افزود: هر كس در مسير امام باشد و آموزه‌هاي امام را عمل كند، نزد ملت ايران عزيز است و هر كس خلاف آنچه امام گفته در عرصه داخلي و سياست خارجي عمل كند، ملت ايران از او فاصله خواهد گرفت.

اين نماينده مجلس با اشاره به بصيرت ملت گفت: اين ملت با بصيرت خود يعني همان بصيرتي كه در 9 دي 88 متجلي شد، نشان داد كه هر كس دل دشمنان انقلاب را شاد كند، ملت او را به بي‌بصيرتي خواهد شناخت و از او دوري خواهد كرد.
 
وي تصريح كرد: ملت كساني را كه بر خلاف آموزه‌هاي امام عمل كنند و در برابر رژيم صهيونيستي كوتاه‌ آمده و در برابر سلطه‌گري آمريكا سكوت نمايند، از خود نخواهد دانست.
 
امروز در داخل كشور شاهد بصيرت اسلامي و در خارج شاهد موج بيداري اسلامي هستيم

حدادعادل گفت:‌ همين حقيقت است كه در عالم اسلام به بيداري اسلامي نام گرفته، ما امروز در داخل شاهد بصيرت اسلامي و در خارج شاهد موج بيداري اسلامي هستيم.

اين نماينده مجلس افزود: امروز جهان اسلام و نسل جوان در دنياي اسلام درك كرده كه مشكل بزرگ دنياي ما، مخصوصاً در عالم سياست، بي‌اخلاقي، ظلم و معيارهاي دوگانه است.
 
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس عنوان كرد:‌ آدم‌كشي، نسل‌كشي، كودتا و ترور امور بديهي براي سياست‌مداران دنيا شده است.
 
وي ادامه داد: ‌لشكركشي به كشورهاي مظلوم و كشتارهاي ميليوني بر اثر دوري از معنويت و خدا صورت گرفته است و نسل‌هاي مختلف در همه كشورهاي جهان شاهد هستند كه آمريكا حاكمان مستبد را بر توده‌هاي مردم مسلط مي‌كند و سپس در برابر ناآرامي‌ها شعار آزادي سرمي‌دهد و به اين ترتيب چهره كريه خود را پشت نقاب‌ها پنهان مي‌نمايد.

 
امسال در دهه فجر پيروزي ملت هاي تونس، مصر و ليبي را در كنار پيروزي انقلاب اسلامي جشن مي گيريم 
 
اين نماينده مجلس با اشاره به اينكه ما امسال در دهه فجر و 22 بهمن فقط پيروزي ملت ايران در سال 57 را جشن نمي‌گيريم، ادامه داد: ما پيروزي ملت‌هاي تونس، مصر و ليبي را جشن مي‌گيريم و براي پيروزي مردم بحرين و يمن دعا مي‌كنيم.

حدادعادل با اشاره به اينكه امروز در دنيا دو قدرت در مقابل هم قرار گرفته اند، گفت: يك قدرت، قدرت غرب به سركردگي آمريكا و حيله‌گري رژيم صهيونيستي و ديگري قدرت جهان اسلام است.
 
وي افزود: اگر مي‌خواهيد حقيقت اين دو قدرت را بشناسيد به سخنان سركردهاي غرب گوش دهيد و آن را با سخنان امام و رهبري مقايسه كنيد.
 
اين نماينده مجلس خاطرنشان كرد: فراموش نكنيد كه آمريكا بهترين سلاح‌ها و كاركنان ارتش را در اختيار دارد كه هيچ يك از كشورهاي دنيا از آن برخوردار نيستند.
 
 دنياي آينده از آن ملت‌ها و قدرت‌هاي معنوي است
 
حدادعادل ادامه داد:‌ ما به آمريكايي‌ها و امثال آنها مي‌گوييم، شما مي‌توانيد سلاح‌هاي جديد بسازيد، اما هرگز نمي‌توانيد جهاني جديد بسازيد؛ دنياي آينده از آن ملت‌ها و قدرت‌هاي معنوي است.

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به ادعاي غرب براي ايجاد خاورميانه‌اي جديد گفت: آيا موفق شديد خاورميانه‌اي جديد بسازيد؛ اين خاورميانه با خاورميانه‌اي كه مي‌خواستيد به وجود بياوريد زمين تا آسمان فرق مي‌كند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار