کد خبر:۱۶۹۳۱۱
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه:
امروز دنیا شاهد برکات انقلاب و مبارزه امام خمینی (ره) است
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: امروز دنیا با توجه به بیداری ملتها شاهد برکات انقلاب و مبارزه امام خمینی (ره) است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، حجت الاسلام مصطفی علما امروز در مراسم نمادین استقبال از امام خمینی (ره) در فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه اظهار داشت: امروز ثمره زحمات امام راحل و شهدا در همه نقاط دنیا قابل مشاهده است و به تعبیری انقلاب اسلامی ما به سایر کشورهای دنیا صادر شده و ملت ها شاهد بركات انقلاب و مبارزه امام خميني (ره) هستند.
وی افزود: امروز ما شاهد هراس آمریکا و غرب از قدرت اسلام هستیم، استکبار جهانی در طول 32 سال از عمر پربرکت نظام جمهوری اسلامی ایران، به وضوح قدرت اسلام و انقلاب را در پیشرفت های کشور مان در عرصه های مختلف مشاهده کرده است.
امام جمعه کرمانشاه رخدادهای تونس و مصر را متأثر از انقلاب ایران دانست و با تأکید بر هوشیاری مسلمانان در این کشورها در موضع گیری های جهان غرب در راستای منحرف ساختن این جریان، گفت: استقبال غرب از اصلاحات در مصر به معنای برقراری دموکراسی مطابق میل آنان نه یک دموکراسی اسلامی است.
آیت الله علما تصریح کرد: حضور مردم و مسئولان در این مراسم اعلام پشتیبانی و حمایت از انقلاب و همچنین تداوم راه امام و شهداست.
لینک کپی شد
گزارش خطا