بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي مشهد: مسلمانان كالاهاي صهيونيستي را تحريم كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۹۴۹
خروش دانشجويان ايران عليه فجايع غزه - 10

بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي مشهد: مسلمانان كالاهاي صهيونيستي را تحريم كنند

بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با صدور بيانيه اي در خصوص فجايع غزه اعلام كرد: بر همه مسلمانان واجب است كه كمك هاي مادي و معنوي خود را در اين جهاد مقدس صرف كنند و با تحريم مصرف كالاهاي صهيونيستي در قتل مظلومان غزه شريك نباشند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، در اين بيانيه آمده است: سران كشورهاي عربي بدانند كه تاريخ دو جبهه بيشتر ندارد، حق و باطل و شاهدان ساكت آن نبرد نادان هايي اند كه دستهايشان به خون آلوده است.

اين بيانيه تاكيد مي كند: ملت هاي مسلمان بايد فكر نجات فلسطين باشند و مراتب انزجار و تنفر خويش را از مسامحه رهبران ننگين كه به نام اسرائيل آرمان مردم فلسطين را به تباهي كشيده اند به دنيا اعلام كره و نگذارند اين خائنان بر سر ميز مذاكره و رفت و آمدها حيثيت و اعتبار فلسطين را خدشه دار كنند.

در قسمت ديگري از اين بيانيه تصريح شده است:‌ بسيج اين لشكر مخلص خدا و منادي ظلم ستيزي و عزت و آزادگي مسلمين، فرياد در مقابل فجايع غزه را وظيفه خود دانسته و شكوه خود را در برابر اين اعمال وحشيانه اعلام مي دارد و عهد مي بندد در مقابل اين اعمال وحشيانه صهيونيسم و استكبار جهاني ساكت ننشيند و با زبان خود صداي رنج هاي مردم بي دفاع فلسطين را به گوش جهانيان برساند. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار