پشتياني وهابيت از استكبار، مشكل مهم جهان اسلام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۸۶۵
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان یزد:

پشتياني وهابيت از استكبار، مشكل مهم جهان اسلام است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان یزد با بيان اينكه امروز چهره نفاق استكبار براي همه كشورهاي جهان آشكار شده است، گفت: پشتيباتي وهابيت و آل سعود از استكبار مهمترين مشكلات امروز جهان اسلام است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، میرعلی شب گذشته در همایش انتخابات، فرصت ها و تهدیدها که با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه های استان در دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، با اشاره به اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات اسفندماه اظهار داشت: چشم تمامی کشورهای منطقه به این انتخابات است تا چگونگی تایید این نظام را توسط مردم شاهد باشند.
 
وی با اشاره به بخش هایی از پیام های امام خمینی (ره) بیان کرد: امروز چهره نفاق آمریکا، اسرائیل و استکبار برای همه کشور های جهان آشکار شده و امیدواریم بزودی این زورگویان از صحنه روزگار محو شوند.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان یزد تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات امروز جهان اسلام و حتی کشورهای جهان، حمايت و پشتياني وهابیت و آل سعود از استکبار است.
 
میرعلی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) مکرر در پیام های خود به خطرات حضور سلطه گران و استکبار در کشورهای اسلامی گوشزد می کردند؛ اما به لطف خدا این چهره در بین جهانیان مخدوش شده و روز به روز در حال نابودی است.
 
وی یادآور شد: ما در پایان امسال دو برنامه مهم و اثرگزار در جامعه اسلامی داریم که اولین و مهمترین این برنامه ها انتخابات است و با توجه به اینکه این انتخابات شهرستانی است و تعداد زیادی دانشجویان غیر بومی هستند، ما باید با فعالیت های خود این مولفه را افزایش داده تا حضور حداکثری را در این این انتخابات داشته باشیم.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان یزد گفت: برنامه دوم نیز راهیان نور است که پیش بینی مي‌كنيم بیش از 3000 نفر در آن ثبت نام كنند؛ بنابراين این حضور پر شور دانشجویان را باید غنیمت بشماریم و بیشترین استفاده را داشته باشیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار