استفاده از مديريت هوشمند سينماي ايران را از بحران خارج ميكند
جواد شمقدري در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به منقطع شدن روند توليد فيلم دفاع مقدس اظهار داشت: با توجه به اينكه روند توليد فيلمهاي دفاع مقدس منقطع شده است بنابراين فرصتي براي بازسازي و ارتقاي محتواي فيلمهاي دفاع مقدس به منظور جذب مخاطب بيشتر وجود ندارد.
وي با بيان اينكه مخاطبان سينماي ايران روز به روز در حال كاهش است، افزود: در حال حاضر بسياري از فيلمهاي توليد شده پا به پاي انتظارات و توقعات مردم رشد نكرده است و اين مساله در محتوا، نوع داستان و جاذبههاي فيلمهاي ساخته شده به خوبي مشهود است.
مشاور هنري رئيس جمهور خاطرنشان ساخت: عدم وجود فيلم نامه مناسب در موضوعات اجتماعي، سياسي و غيره و متناسب نبودن توليدات سينمايي با فرهنگ بومي و نگاه ارزشي و مذهبي مردم، فيلمهاي توليد شده را تبديل به فيلمهاي تقليدي از سينماي جهان كرده است كه اين عامل موجب كاهش هر روزه سينماي ايران شده است.
شمقدري با بيان اينكه ارتقاي سينماي ايران نيازمند تحقيقات جامع از نگارش تا اكران فيلم است، بيان داشت: وجود مديريت هوشمند براي جهت گيري محتوايي و معنوي و ايجاد جاذبه در مرحله توليد يك فيلم ارزشمند ميتواند سينماي ايران را از حالت بحران خارج كند.
وي يادآور شد: در شرايط كنوني، وضعيت سينما به گونه اي است كه اغلب فيلنامههاي پر محتوا و مناسب ممكن است سالها بلا استفاه باقي بماند و اين در حالي است كه فيلنامههاي اقتباسي به سرعت تبديل به فيلم ميشوند، لذا حمايت از فيلنامه نويس خوب، گام او براي رشد و ارتقاي سينماي كشور است.
اين نويسنده و كارگردان سينما با اشاره به حمايت بي هدفمندانه معاونت سينمايي وزارت ارشاد از توليد كنندگان گفت: معاونت سينمايي وزارت ارشاد بايد در درجه اول سينماي مورد نياز جامعه و توقعات مردم از يك فيلم خوب را شناسايي كند و سپس متناسب با آن به حمايت از توليد كنندگان فيلم بپردازد.
شمقدري در پايان از تدوين فيلنامه اي با موضوع فتح خرمشهر خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اينكه اين اثر به صورت جامع و جذاب، به تشريح تمام پردههاي عملياتهاي بيت المقدس تا فتح خرمشهر ميپردازد، لذا به دليل حجم بالاي فعاليت، امكان توليد سريال وجود دارد و تا آينده اي نزديك به چاپ ميرسد./انتهاي پيام/