کد خبر:۱۷۲۶۴۸
اربعين شهيد احمدي روشن در دانشگاه علموصنعت - 1
روایت پدر شهید احمدی روشن از علت مراجعه مصطفی به دکتر ولایتی
پدر شهيد احمدی روشن در مراسم اربعین پسر خود در دانشگاه علم و صنعت گفت: مصطفی با مراجعه به آقاي ولايتي ...
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، پدر شهيد احمديروشن در مراسم اربعين شهادت اين شهيد كه ظهر امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد با ارائه بيوگرافي از مصطفي احمدي روشن گفت: ايشان در سال 58 در شهر همدان و در يك خانواده مذهبي به دنيا آمد و تحصيلات خود را در مقطع ابتدايي و راهنمايي در شهر همدان گذراند و در كنكور سراسري با رتبه 729 در رشته مهندسي شيمي در دانشگاه صنعتي شريف قبول شد.
وي افزود: مصطفي يكي از پايه گذاران بنياد نهجالبلاغه دانشگاه شريف و معاون بسيج دانشجويي همان دانشگاه بود.
پدر اين شهيد گفت: شهيد احمدي روشن با مراجعه به آقاي ولايتي يك دسترسي اينترنت گرفت تا بتواند صداي مظلومت فلسطين را به گوش مردم آزاديخواه دنيا برساند و من كه پدر ايشان بودم نميدانستم كه چنين كارهايي را انجام ميدهد.
احمدي روشن گفت: پس از پايان تحصيلات مصطفي به سايت هستهاي نطنز منتقل شد و در حين انجام كار هميشه به هدف فكر ميكرد.
وي با بيان خاطرهاي از زمان فعاليت اين شهيد در سايت هسته اي نطنز گفت: در زمان رياست جمهوري يكي از آقايان كه متأسفانه كلاه مفتي بر سرش رفت و غني سازي اورانيوم را متوقف كرد مصطفي خيلي ناراحت بود و مي گفت وجود ما در نطنز ديگر فايدهاي ندارد و سايت به گونهاي شده است كه حتي ما جرات نمي كنيم فعاليت خاصي را انجام دهيم.
پدر شهيد احمدي روشن در ادامه خاطرنشان كرد: مصطفي 12 شبانهروز در سايت هستهاي نطنز مشغول به فعاليت بود و فقط يك روز را به تهران ميآمد و به مجددا به سايت بر ميگشت مدت طولاني همينگونه كار ميكرد تا اينكه غني سازي سه درصد و 20 درصد به نتيجه رسيد.
احمدي روشن با بيان اينكه مصطفي فعاليت جهاد گونه در انرژي هستهاي داشت، گفت: بيشتر دانشجويان از من ميخواهند رمز موفقيت مصطفي را به آنها بگويم و رمز موفقيت اصلي مصطفي دعاي پدر و مادر، دعاي خير مردم و سرباز خوب براي رهبر انقلاب بود كه اين يكي از رموز موفقيت ايشان بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.