کد خبر:۱۷۲۸۶۲
قاري رتبه اول سي و چهارمين دوره مسابقات سراسري قرآن:
جذابيت اصلي قرآن در معناي آن نهفته است
قاري رتبه اول بخش خواهران سي و چهارمين دوره مسابقات سراسري قرآن گفت: جذابيت اصلي قرآن در معنا و مفاهيم آن نهفته است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، فهيمه ايزدي عصر دیروز در حاشیه اختتامیه سی و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جوانان بايد به دنبال فراگيري و حفظ و گسترش قرآن كريم باشند و اين كار نيازمند همكاري دستگاه هاي فرهنگي و جذب اساتيد مجرب و آگاه است.
وی در ادامه با اشاره به وضعيت دانشگاه هاي كشور بیان داشت: متاسفانه برخي دانشجويان نسبت به مفاهيم قرآني غريبه هستند كه دليل آن را بايد در عدم توانايي و مهارت كافي برخي اساتيد نسبت به علوم قرآني جستجو كرد.
رتبه اول بخش خواهران سي و چهارمين دوره مسابقات سراسري قرآن از استان تهران اضافه كرد: سوره ها و آيات قرآني، سراسر درس و عبرت هستند، اما يكي از سوره هايي كه من از آن درس گرفتم سوره حجرات بود؛ چراكه اين سوره درس اخلاق به انسان ها مي دهد و اگر مردم اين سوره را تلاوت كنند، بسياري از مشكلات حل مي شود.
ايزدي به ويژگي سي و چهارمين دوره از مسابقات قرآني نسبت به دوره هاي قبل اشاره كرد و اظهار داشت: مسابقات امسال به لحاظ كمي و كيفي در سطح بالايي برگزار شد و همه امكانات از جمله فضاي اسكان و سالن مسابقات مناسب بود.
وی گفت: امسال كتابچه اي از بيانات و رهنمودهاي رهبر فرزانه انقلاب نيز در اختيار قاريان و حافظان قرار گرفت.
اين قاري برجسته كه مدت هفت سال در مسابقات سراسري قرآن شركت دارد، از سن پنج سالگي به تشويق خانواده شروع به تلاوت قرآن كرده و اكنون به تدريس قرائت در رشته هاي روخواني، روان خواني و صوت و لحن براي دانش آموزان و بزرگسالان مشغول است.
سي و چهارمين دوره مسابقات سراسري قرآن امسال به میزبانی استان هرمزگان از 25 تا 30 بهمن ماه طی پنج روز در دو بخش خوهران و برادران با حضور قاریان برجسته داخلی و خارجی برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰