کد خبر:۱۷۳۰۳۴
نماینده ولی فقیه در استان قزوين:
12 اسفند مانند 22 بهمن امسال ماندگار شود
نماینده ولیفقیه در استان قزوين گفت: باید در 12 اسفند که روز انتخابات مجلس شورای اسلامی است، حماسهای ماندگار مانند راهپیمایی 22 بهمن امسال را در تاریخ رقم بزنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، آیت الله باریک بین روز گذشته در نشستی که با حضور اعضای جبهه متحد اصول گرایان در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، تصريح كرد: در ایام انتخابات باید با حضور گسترده و با بصیرت خود به دشمنان نشان دهیم که ملت ایران همیشه در صحنه بوده و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب می باشند.
وي حضور گسترده و پرشور مردم در این آزمون بزرگ را مهم دانست و تصریح کرد: باید حضور انقلابی و حماسی مردم ایران در این انتخابات، باشکوه و دشمن شکن باشد.
امام جمعه قزوین ادامه داد: مردم وظیفه دارند در این شرایط حساس و با حضور حداکثری در عرصه انتخابات و انتخاب فرد اصلح، وظیفه انقلابی و ظلم ستیزی خود را انجام دهند.
آیت الله باریک بین عرصه انتخابات برای کاندیدا ها و هواداران را یک امتحان دانست و خاطرنشان کرد: باید کاندیدا ها و هواداران آنها در این عرصه حساس از تخریب یکدیگر پرهیز كرده و حرمت ها را از بین نبرند.
وي بیان داشت: دشمنان قسم خورده انقلاب با هر ابزاری سعی می کنند خللی در جریان انقلاب اسلامی و این انتخابات وارد نمایند که قطعا تیر آنها به سنگ خواهد خورد.
امام جمعه قزوین خواستار حضور هوشمندانه ملت ایران در برابر توطئه های دشمنان شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰