ستاد دائمي سفرهاي كهگيلويه و بويراحمد راه‌اندازي مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۰۹۱
به پيشنهاد استاندار كهگيلويه و بويراحمد؛

ستاد دائمي سفرهاي كهگيلويه و بويراحمد راه‌اندازي مي‌شود

استاندار كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به گردش پذير‌بودن استان گفت: برای تسهیل در امور مربوط به مسافران و گردشگران، لازم است که در این استان ستاد دائمی سفرها تشکیل و فعالیت خود را در زمان مقرر آغاز کند.
به گزاش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو»  از ياسوج، اكبر نيكزاد عصر ديروز در ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی كهگيلويه و بويراحمد در یاسوج تصريح كرد: این استان مهمان‌پذیر و مهمان‌دوست می‌تواند در منطقه جنوب کشور به عنوان مقصد مهم گردشگری معرفی شود.
 
وي به لزوم راه‌اندازی ستاد دائمی سفرها در این استان اشاره کرد و گفت: ما نیز باید مانند سایر استان‌های برخوردار و پیشرو در امر گردشگری چنین جایگاهی را در نظر بگیریم؛ چرا که بسیاری از مشکلات با راه‌اندازی این ستاد دائمی برطرف شده و هر کس مجبور است وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهد.
 
استاندار كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: پیشنهاد می‌شود، شهرداران  با هماهنگی در تقویم خود روز مشخص و معینی را برای استقبال از بهار ارائه دهند تا در همه نقاط استان برنامه‌ها به صورت منظم و منطقی پیش رود و امکانات و تجهیزات نیز به صورت هماهنگ برای استقبال از مهمانان نوروزی آماده شود.
 
نيكزاد مهم‌ترین زیرساخت و ظرفیت گردشگری این استان را مردم آن دانست و گفت: مردم استان با خصلت‌های خوب اسلامی و انسانی به مهمان‌پذیری و مردمداری شهره هستند و می‌توانند در جذب گردشگر جلوتر از ما مسئولان قدم برداشته و به تنهایی این صنعت را شکوفا کنند.
 
وي هرگونه کم‌کاری در این ارتباط را موجب رویگردانی مسافران و مهمانان و گردشگران دانست و افزود: یکی از دلایل مهم این رویگردانی به فراهم نکردن زمینه‌ها و زیرساخت‌ها برمی‌گردد که مسئولان باید در برابر آن از خود تعهد نشان دهند.
 
رئیس ستاد تسهیلات نوروزی استان گفت: برخی از زیرساخت‌ها با کمترین امکانات و هزینه حاصل می‌شود که باید با پرهیز از کم‌کاری و بی‌توجهی این زیرساخت‌ها به مرور آماده شود تا این‌که استان وجهه خود را در گردشگری حفظ کند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار