پرونده 470 ناشر دانشگاهی برای شرکت در نمایشگاه کتاب تکمیل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۷۹۳

پرونده 470 ناشر دانشگاهی برای شرکت در نمایشگاه کتاب تکمیل شد

پرونده بیش از 470 ناشر دانشگاهی برای شرکت در بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران در سال آینده، تکمیل شد.
به گزارش گروه فرهنگي«خبرگزاري دانشجو»، انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی به عنوان متولی امور اجرایی ثبت‌نام و معرفی ناشران این حوزه به وزارت ارشاد، از چندی پیش به دریافت فرم‌های ثبت‌نام و پرونده‌های ناشران دانشگاهی اقدام کرده و در حال حاضر نیز پرونده‌های نهایی را در اختیار وزارت ارشاد قرار داده است.
 
پیش از این 25 بهمن‌ماه به عنوان آخرین مهلت تکمیل پرونده‌ ناشران در انجمن تعیین شده بود که در این فاصله بالغ بر 10 ناشر پرونده‌هایشان را کامل کردند که در حال حاضر بیش از 470 ناشر برای شرکت در نمایشگاه کتاب سال 1391 به وزارت ارشاد معرفی شده‌اند.
 
بیست‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 13 تا 23 اردیبهشت‌ماه سال 1391 در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار