پایمردی ولایت فقیه از قواعد جمهوریت، نظام را در برابر مستبدان بیمه کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۹۳۲
بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند:

پایمردی ولایت فقیه از قواعد جمهوریت، نظام را در برابر مستبدان بیمه کرد

بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: پایمردی ولایت فقیه از قواعد جمهوریت و اسلامیت نظام در کوران بی‌بصیرتی‌های فتنه‌گران، نظام را در برابر دیکتاتوری‌های مدرن و مستبدان بیمه کرد.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با صدور بیانیه ای به مناسبت نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: پایمردی ولایت فقیه در دفاع از رأی اکثریت و قواعد جمهوریت و اسلامیت نظام در کوران بی‌بصیرتی‌های فتنه‌گران برای سال‌ها نظام را در برابر دیکتاتوری‌های مدرن و مستبدان یقه سفید و پرمدعا بیمه کرد.
 
در این بیانیه تاکید شده است:‌ نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است و اکنون پس از مرور خاطره شیرین انقلاب اسلامی در ایام پر برکت دهه فجر فرصت بزرگ انتخابات عرصه تازه‌ای برای بازخوانی خواسته‌های ملت است و‌ آن هایی که التزام‌شان به ضوابط جمهوری اسلامی ایران احراز شده است می‌توانند از حقوق کامل و غیر قابل سلب خود برای معرفی کارنامه و برنامه‌شان به مردم استفاده کنند و در رقابتی جدی به تلاش برای کسب اکثریت بپردازند.
 
 بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در بیانیه خود می‌افزاید: اما بهترین انتخاب انتخابی است که در آن مردم با آرامش، دقت، پرسش، تحقیق و مشورت، خوبتر را از خوب تمیز دهند و رأی خود را بر اساس شاخص‌هایی که در نظر دارند به اصلح و شایسته‌تر متوجه سازند.
 
در این بیانیه تاکید شده است: هر حرکتی که بخواهد با ایجاد هیجان‌های کاذب و جوسازی‌های بی‌مبنا فضای انتخابات را احساسی و ملتهب کند و چارچوب انتخاب را در هر حدی بر هم زند حرکتی خودخواهانه و ارتجاعی است و با حرکت رو به پیشرفت بصیرت سیاسی مردم در تضاد قرار خواهد گرفت.
 
در ادامه این بیانیه آمده است: بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند از همه کاندیداها و طرفداران آن ها می‌خواهد تا با رعایت تقوا و خالص کردن انگیزه‌ها، به دور از تمسخر و تهمت و دروغ انتخابات نهم را عرصه‌ای مغتنم برای ارتقا فرهنگ سیاسی کشور بدانند و به تجربه‌ای خاطره‌انگیز در حافظه تاریخی جمهوری‌اسلامی تبدیل کنند.
 
بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در این بیانیه تاکید کرده است: این اولین‌بار پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری است که دوباره صندوق‌های رأی میزبان آرای امت ایران اسلامی است و امتحان سخت و البته خوش‌فرجام فتنه 88 مردم ایران را بار دیگر مطمئن ساخت که در جمهوری ‌اسلامی حرمت رأی مردم از هر چیزی بالاتر است و هیچ هزینه‌ای نظام مردمی ما را از التزام به حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش منصرف نخواهد کرد.
 
در این بیانیه آمده است: هذیان‌های تبلیغاتی اخیر بلندگوهای فرنگی ناشی از وحشتی است که امواج بیداری اسلامی بر جانشان افکنده و آن ها را در برابر این پرسش قرار داده است که اگر امت اسلامی ایران این بار هم با حضوری دشمن شکن، مردم‌سالاری دینی را در ام‌القرای جهان اسلام به رخ زرد دموکراسی‌های پوشالی غرب بکشد چه انرژی متراکمی را در ملت‌های مستضعف در سرتاسر جهان از امریکای لاتین تا خاورمیانه تا آسیای جنوب شرقی آزاد خواهند کرد و چگونه غرب سردرگم در بحران های داخلی را به انفعال و استیصال خواهد کشاند.
 
بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند در این بیانیه از همه دانشجویان خواسته است تا در ایام مانده به برگزاری انتخابات اشارات رهبری حکیم انقلاب را دنبال کنند و فارغ‌ از تعلق‌ها و تعصب‌های مقطعی و سیاست زده، رای به اصلح افراد بدهند.
پربازدیدترین آخرین اخبار