بدون حضور و مشارکت مردم، فعالیت‌های فرهنگی شهرداری میسر نمي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۰۱۹
شهردار مشهد:

بدون حضور و مشارکت مردم، فعالیت‌های فرهنگی شهرداری میسر نمي‌شود

شهردار مشهد با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی- اجتماعی در دستور کار شهرداری است، گفت: مردم محور فعالیت‌های فرهنگی شهرداری مشهد هستند و بدون حضور و مشارکت آنان فعالیت‌های شهرداری میسر نمي‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد پژمان روز گذشته در مراسم افتتاح اولین فرهنگسرا و بوستان موضوعی زیارت در بوستان وحدت مشهد با اشاره به جمعیت 25میلیونی زائر و مجاور شهر مشهد، تصريح کرد: شهرداری به همه فعالیت های شهر مشهد همچون یک موجود زنده توجه کرده است و یکی از موضوعات ضروری، حرم شریف امام رضا(ع) است.
 
وی افزود: تمام زندگی اجتماعی مشهد حول محور امام رضا(ع) است و برای اینکه فرصت مناسب را به زائران و خودمان بدهیم، خدمات رفاهی بسیاری در همه عرصه ها آماده کرده ایم.
 
شهردار مشهد با بیان رویکرد شهرداری در تاسیس فرهنگسراهای تخصصی بيان داشت: با کمک حوزویان و نخبگان فرهنگی شهر مشهد تلاش می کنیم با محور دادن فعالیت های فرهنگی در محلات و محوریت مساجد به اهداف فرهنگی خود برسیم.
  
پژمان با اشاره به 13فرهنگسرای شهرداری مشهد، ادامه داد: در پنج سال گذشته دو يا یا سه فرهنگسرا داشتیم اما اكنون 13فرهنگسرای تخصصی در شهر مشهد فعال است.
 
وی با اشاره به اهداف این فرهنگسراها گفت: در این فرهنگسراها ضمن پرکردن اوقات فراغت مردم و زائران، می توان به موضوعات و مشکلات اجتماعی و فرهنگی پرداخت.
 
شهردار مشهد با اشاره به نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر رضوی تصريح کرد: کالبد و معماری شهری را متناسب با ملجا شریف رضوی خواهیم کرد و این مقیاس نوسازی بی بدیل در کشور است.
 
پژمان با اشاره به اهداف تاسیس فرهنگسرا و بوستان موضوعی زیارت در بوستان وحدت خاطر نشان كرد: به دنبال آن هستیم تا در مناطق محروم نيز ساخت و سازها و مراکز فرهنگی را داشته باشیم، برای همین نزدیک ترین پارک به حرم مطهر رضوی را برای بوستان زیارت انتخاب کردیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار