اعلام آمادگی دانشجویان نهبندانی برای حضور حداکثری در انتخابات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۱۰۶

اعلام آمادگی دانشجویان نهبندانی برای حضور حداکثری در انتخابات

دانشجویان نهبندان برای حضور حداکثری و مشارکت گسترده در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام آمادگی کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، گروهی از دانشجویان نهبندانی به بیان دیدگاه‌های خود در زمینه انتخابات و بویژه حضور حداکثری مردم پرداختند.

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نهبندان در ارتباط با اهمیت انتخابات به خبرنگار دانشجو گفت: انتخابات مظهر و نماد ولایت‌مداری، اتحاد و انسجام اسلامی ملت است.

محمدرضا رضایی با بیان اینکه بحث انتخابات به ویژه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با توجه به تمامی تهدیدها، تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان قسم خورده نظام به عنوان یک آزمون الهی است، تصریح کرد: هر فردی که دوستدار نظام و انقلاب و هر شخصی که خود را در برابر ارزش‌های اسلامی متعهد می‌داند باید در این انتخابات شرکت کند.

وی با اشاره سخنان و فرمایشات بزرگان دین، امام(ره) و مقام معظم رهبری در باب انتخابات و حضور حداکثری مردم در انتخابات افزود: با توجه به فرمایشات این بزرگواران در حقیقت امت و ملت ما برای حضور در اانتخابات حجت شرعی و از نظر عقلی و دینی حضور در این صحنه برای آنها یک نوع تکلیف است.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نهبندان در پاسخ به این سؤال که به نظر شما اهمیت حضور گسترده و پر شور در انتخابات چیست، اظهار داشت: حضور حداکثری در انتخابات و پای صندوق‌های رای سبب می‌شود تا  ابتدا وحدت و انسجام خویش را به رخ دشمنان بکشیم و همچنین این مشارکت گسترده مایه وحشت و عقب‌نشینی دشمنان نظام اسلامی می‌شود.

یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور نهبندان نیز در ارتباط با انتخابات و حضور حداکثری در انتخابات گفت: این انتخابات با تمامی انتخابات گذشته متفاوت است چرا که امروزه بیداری اسلامی در حال گسترش و توسعه است و این بیداری اسلامی ریشه در انقلاب ما دارد پس باید همچنان ملت در صحنه بوده و از نظام و انقلاب دفاع کرده تا زوایای بیشتری از این انقلاب برای ملت‌های زیر سیتره دیکتاتورها هویدا شود و از این انقلاب بیشتر الگوبرداری کنند.

لیلا حسنی تصریح کرد: این انتخابات و حضور حداکثری مردم توام با بصیرت و شعور اسلامی ضربه مهلک و نهایی را به دشمنان خواهد زد.

وی ادامه داد: ملت غیور و فهیم ما با حضور پر شور خویش در انتخابات بار دیگر ولایت‌مداری و ثابت قدمی در راه اسلام و انقلاب را به دشمنان نظام به ویژه استکبار جهانی نشان خواهند داد.

دانشجوی دانشگاه علمی‌کاربردی نهبندان نیز افزود: هر برگ رای ما و هر حضور با شعور ما در انتخابات به منزله تیری بر قلب دشمن است و ملت با حضور حداکثری خویش در انتخابات این بار هم دشمن را به زانو در می‌آورند.

ابوالفضل عبدالهی از انتخابات به عنوان تجلی‌گاه مشارکت و اتحاد مردم یاد کرد و گفت: انتخابات یعی رقم زدن سرنوشت خودمان به دست خودمان و اینکه انتخابات وسیله‌ای برای دستیابی به عزم، وحدت، عزت و اقتدار ملی است.

وی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی از دو دیدگاه با اهمیت و مهم است، اظهار داشت: ابتدا اینکه مشارکت گسترده ملت در انتخابات که این مشارکت خود به عنوان پشتوانه نظام است و دوم اینکه مردم با انتخاب نماینده مجلس سرنوشت کشور را در چهار سال آینده رقم می‌زنند.

در ادامه گروه‌های زیادی از دانشجویان دانشگاه‌های این شهرستان حضور حداکثری خویش را برای مشارکت حداکثری و دشمن‌شکن در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام کردند و بیان داشتند برای بالا بردن میزان مشارکت نیز اطلاع‌رسانی و تلاش می‌کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار