استاندار کرمانشاه: امروز شاهد یاس و ناامیدی دشمنان هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۱۹۰
سيلي سخت به صورت استكبار - 60

استاندار کرمانشاه: امروز شاهد یاس و ناامیدی دشمنان هستیم

استاندار کرمانشاه گفت: امروز 12 اسفند ماه با حضور پر شور مردم شاهد یاس و نا امیدی دشمنان هستیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از کرمانشاه، سید دادوش هاشمی صبح امروز پس از انداختن رای خود در صندوق در جمع خبرنگاران تصریح کرد: امروز 12 اسفند ماه با حضور پر شور مردم شاهد یاس و نا امیدی دشمنان هستیم.
 
وی افزود: مردم فهیم و با بصیرت استان کرمانشاه همگام و همراه با ملت ایران در تمامی صحنه ها همواره حضوری مثال زدنی داشته اند و قطعا امروز نیز با حضور خود در پای صندوق های اخذ رای، یکبار دیگر تاریخ را تکرار خواهند کرد.
 
استاندار کرمانشاه ادامه داد: سال 90 برای استان کرمانشاه سالی بسیار پربار و ارزشمند بود، چرا که مردم این استان در این سال میزبان مولا و مقتدای خویش بودند.
 
هاشمی گفت: حضور مردم در پای صندوق های رای باعث شادی دوستداران انقلاب و یاس و ناامیدی دشمنان این نظام خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: مردم کرمانشاه همواره در صحنه های مختلف با حضور خود پشتیبانی شان را از این نظام به اثبات رسانده اند و یقینا امروز نیز حضوری پرشور تر از گذشته خواهند داشت.
 
استاندار کرمانشاه افزود: انتظاری که از مردم می رود این است که علاوه بر حضور خود در پای صندوق های رای، نمایندگانی اصلح را راهی مجلس کنند که شاهد مجلس نهمی کارآمد و شایسته باشیم.
 
هاشمی گفت: کشورهایی که همواره به دنبال ضربه زدن به این نظام مقدس بوده اند، امروز با هر رای مردم ایران، ضربه ای سخت به آنها وارد می آید.
پربازدیدترین آخرین اخبار