«هارپ» یک سلاح مرگبار کنترل آب و هوایی برای سلطه آمریکا بر جهان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۵۸۹۶
كارشناس مسائل سياسي:

«هارپ» یک سلاح مرگبار کنترل آب و هوایی برای سلطه آمریکا بر جهان است

کارشناس مسائل سیاسی سلاح «هارپ» را یک سلاح مرگبار کنترل آب و هوایی برای سلطه جهانی آمریکا بر جهان دانست.
یوسف احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، اظهار داشت: «هارپ» یک سلاح مرگبار کنترل آب و هوایی برای سلطه جهانی آمریکا بر جهان است.
 
وي افزود: بشر با پیشرفت‌هایی که داشته است در هر برهه از زمان اقدام به ساخت سلاح‌هایی متفاوت و کلیدی کرده است و کشورها سعی کرده‌اند با ساخت سلاح‌های استراتژیک به خواسته‌های خود رسیده و موجب بازدارندگی کشورهای دیگر شوند.
 
کارشناس مسائل سیاسی نظامی افزود: ایالات متحده، روسیه و سایر کشورها در این زمینه پیشرو بوده و پس از مدت‌ها تحقیق به فناوری هارپ دست یافته و به جای استفاده مناسب از آن اقدام به تخریب محیط می‌کنند.
 
احمدي تصریح کرد: در این فناوری با متمرکز کردن انرژی از طریق آنتن‌های مثلثی شکل و استفاده از جو به عنوان آینه‌ای که این انرژی را منعکس می‌کند با تابیدن انرژی به نقاط مختلف موجب ایجاد زلزله، برف، بوران‌های شدید و خشکسالی می‌شوند.
 
وي یادآورشد: به نظر می‌رسد خشکسلی‌های و زلزله و سونامی‌های بی‌سابقه‌ای که در کشورهای مختلف ایجاد شده تحت تاثیر این سلاح مخرب بوده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار