کد خبر:۱۷۶۴۵۸
فيلسوف و نظريهپرداز قاره كهن:
ايران مادر فرهنگي در قاره كهن است
فيلسوف و نظريهپرداز قاره كهن گفت: ايران مادر فرهنگي بزرگ در قاره كهن است كه نبايد جزو كشورهاي شرقي تلقي شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، حكمت ارد روز گذشته در گردهمايي دانشجويان انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان گفت: بر اساس نظريه قاره كهن، ايران مركز جهان است و حوزه تمدني آن از پامير تا مديترانه تعريف شده كه ريشه 20 كشور منطقه به شمار ميآيد؛ از اين رو نبايد جزو كشورهاي شرقي تلقي شود.
وي جاده ابريشم را تنها محرك عرضه فرهنگ چين دانست كه هيچ سنديتي در مورد وجود آن مطرح نيست و گفت: واژه جاده ابريشم دروغي است كه توسط اقبال لاهوري وارد زبان ما شده و آن را با خليج عربي يكسان تلقي كرده است.
اين نظريه پرداز قاره كهن در مورد كهكشان انديشه كه سرلوحه آن طرح دهكده جهاني است، بيان كرد: تنها هدف غرب از برپايي چنين طرحي، تزريق فرهنگ خود به ساير ملل است تا از اين طريق بتواند فرهنگهاي بومي را از بين ببرد، اما ظاهراً با تزريق داده از طرف ساير مردم، اين نقشه با شكست مواجه شد؛ چرا كه قدرتهاي فكري ايران هيچ وقت اجازه ندادهاند سيطرهاي خارجي، بدون منطق بر آنها غالب شود.
حكمت ارد در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان در مورد چگونه رسيدن به دمكراسي اظهار داشت: براي رسيدن به غايب مشكلات زيادي وجود دارد، اما هيچ چيز ثابت نميماند و همه چيز اصلاح پذير است.
وي با پاسخ به اين سوال، بيانگيزه شدن مردم نسبت به حكومت را توجيه كرد و صبر و بردباري را راهكار دانست.
اين فيلسوف و نظريهپرداز قاره كهن در پاسخ به سوال دانشجويي ديگر در خصوص چگونه رسيدن به آزادي گفت: در مقابل آزادي و مليگرايي در ايران خلاهايي وجود دارد، اما هيچ جبر و فشاري ثابت نيست و آزادي اصليترين حق هر فردي است.
حكمت افزود: آزادي نتيجه آگاهي است كه با همراهي افراد كوته فكر به دست نميآيد و اگر انسان به دنبال آزادي ميرود، به خاطر حس كردن وجود دشمن است.
در ادامه اين گردهمايي وي در پاسخ به برخي سوالات مبني بر اينكه تمدن معرفي شده ملموس نيست و دليل عقب افتادگي از اين تمدن چيست، گفت: طي 50 سال گذشته، انديشمندان و بزرگان ايران درگير مسائل سياسي و حزب گرايي بودند و تمدن ايران را ناديده گرفتند.
اين فيلسوف و نظريهپرداز قاره كهن تصريح كرد: كشورهاي خليج فارس به هيچ وجه با ما مشترك نيستند و قصد نابودي ايران و فرهنگ ايراني را دارند كه از جمله اقدامات صورت گرفته شرارت در بلوچستان و پاكستان است، اما كشورهاي عراق و بحرين جزو ايران به شمار ميآيند كه با مهاجرت اعراب كشورهاي عربي شناخته ميشوند.
حكمت ارد راهكار حل اين مشكل را رسانههاي آزاد و ايجاد آكادمي در درون ايران معرفي و تأكيد كرد: نبايد ارتباط ما با اينترنت قطع شود؛ چرا كه با رام كردن اينترنت مي توان ترويج انديشه را عملي كرد.
وي گفتوگوي تمدن ها را قبول نداشت و اجراي آن را نادرست دانست؛ زيرا ايران را در برابر جرياني زيادي خواه ميديد و ايستادگي و گويا بودن را از جوانان خواستار بود.
اين فيلسوف و نظريهپرداز قاره كهن در مورد معناي ايران و مشكل غريب نوازي آن گفت: ايران به معني نجيب زاده و از كلمه آرين آمده است و عامل غريب نوازي آن ناآگاهي است و عدم وجود تاريخ نويس خوب و موثر، تاريخ ما را دچار مشكل كرده است.
لازم به ذكر است؛ اين همايش به همت انجمن اسلامي دانشكده علوم دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان برگزار و به صورت پرسش و پاسخ اداره شد كه دانشجويان شركت كننده براي ورود به مراسم بليط هايي را از انجمن تهيه كردند و فقط به آنان اجازه ورود داده ميشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰