ساخت و سازهای دانشگاه پیام نور دورود بر مدار توقیف
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۷۰۴۲

ساخت و سازهای دانشگاه پیام نور دورود بر مدار توقیف

از بهمن امسال که شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان لرستان با حکم مرجع قضایی عملیات ساخت و ساز دانشگاه پیام نور دورود را متوقف کرده بود، پس از گذشت 40 روز همچنان ساخت و سازهای این دانشگاه متوقف شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، عملیات احداث ساختمان آموزشی و سالن ورزشی دانشگاه پیام نور دورود در حالی با شکایت شرکت سهامی آب منطقه ای استان لرستان و به دستور مرجع قضایی متوقف شده است که شرکت آب منطقه ای مدعی شده بود تجاوز دانشگاه پیام نور دورود به بستر رودخانه «تیره» مشکلات عدیده ای را در پایین دست رودخانه ایجاد می کند و در ضمن ساخت و ساز انجام شده در معرض خطر سیلاب قرار دارد.

یکی از تعهدات دانشگاه پیام نور لرستان به شرکت سهامی آب منطقه ایی برای احداث ساختمان های دانشگاه پیام نور دورود تامین حفاظت از اراضی دانشگاه در برابر سیلاب رودخانه «تیره» بوده است؛ اما به دلیل غفلت از این مهم  همین امر منجر به تبدیل این موضوع به یک مناقشه بین دو مجموعه دولتی در استان لرستان شد و در نهايت با شکواییه شرکت سهامی آب منطقه ای لرستان رسیدگی به این پرونده به دستگاه قضا واگذار شد؛ اما با این حال مرجع قضایی نیز با تایید ادعای شرکت سهامی آب منطقه ای حکم به توقیف عملیات ساخت و ساز دانشگاه پیام نور دورود را داد.

به هر روی به نظر می رسد که تنها ر اهکار رهایی ساختمان های در دست ساز دانشگاه پیام نور دورود از حکم توقیف، عمل به تعهدات داده شده به شرکت سهامی آب منطقه ایی لرستان است که در دستور کار مسئولان امر در دانشگاه پیام نور لرستان قرار گرفته است.

مدیر امور عمرانی دانشگاه پیام نور لرستان در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» با بيان اینکه عملیات احداث ساختمان های دانشگاه پیام نور دورود از 11 بهمن ماه با شکایت شرکت سهامی آب منطقه ایی لرستان و به حکم مرجع قضایی تا کنون توقیف است، گفت: طرح حفاظت از اراضی دانشگاه پیام نور دورود در برابر سیلاب رودخانه تیره در راستای رفع توقیف عملیات ساخت و ساز توسط مشاور در حال انجام است.

وی ادامه داد: از جمله تعهدات داده شده برای احداث ساختمان های دانشگاه پیام نور دورود ایجاد دیوار حائل سنگی در حاشیه رودخانه «تیره» و رعایت حریم رودخانه در احداث و جانمایی ها است که امیدواریم با تایید طرح مشاور شرکت سهامی آب منطقه ایی مجوز ادامه ساخت و ساز را صادر کند.

اکبری تصریح کرد: احداث دیوار حائل سنگی در مجاورت رودخانه «تیره» بالغ بر یک میلیارد تومان هزینه برای دانشگاه در بر دارد.

مدیر امور عمرانی دانشگاه پیام نور لرستان ابراز امیدواری کرد که با انجام کارهای صورت گرفته در راستای جلب رضایت شرکت سهامی آب منطقه ایی این شرکت مجوز ساخت و ساز را صادر کند.

وی خاطر نشان کرد: ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نو دورود در 2200 متر مربع و سوله ورزشی این دانشگاه در 1900 متربع هر یک با حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی در زمینی به مساحت 9/6 دهم هکتار در مجاورت پل عزت آباد رودخانه «تیره» شهر دورود در دست ساخت بودند که با شکایت شرکت سهامی آب منطقه ایی لرستان و به حکم مرجع قضایی عملیات احداث این ساختمان ها متوقف شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار