کد خبر:۱۷۷۹۶۶
از سال جاری تا کنون؛

2420 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های ایلام به اردوي راهیان نور اعزام شدند

2420 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های استان ایلام طی سال جاری تا کنون به اردوي راهیان نور مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس اعزام شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، بسیج دانشجویی دانشگاه هاي استان ایلام با همکاری دانشگاه ها از 24 تیر ماه تا پایان سال جاری به اعزام دانشجویان دختر و پسر به مناطق عملیاتی جنوب استان های ایلام، خوزستان و کردستان اقدام کرد.

بنا بر این گزارش، تا كنون 1520 نفر از خواهران و 900 نفر از دانشجویان برادر به این اردو اعزام شده اند.

هدف از اعزام این کاروان آشنایی نسل جوان امروز با مناطق جنگی و حفظ و ارتقای فرهنگ شهادت و ایثار رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس عنوان شده است.

لازم به ذکر است، این دانشجویان از مناطق عملیاتی قلاویزان، فکه، شرهانی، اروند کنار، خرمشهر، شلمچه، هویزه، چزابه، فتح المبین و غيره بازدید کرده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار