پیش بینی بازدید بیش از هفت میلیون مسافر نوروزی از هرمزگان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۵۷۰

پیش بینی بازدید بیش از هفت میلیون مسافر نوروزی از هرمزگان

دبیر ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی هرمزگان گفت: پیش بینی می شود تا پایان تعطیلات نوروزی بیش از هفت میلیون نفر مسافر از جاذبه گردشگری و تفریحی آن دیدن كنند.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» مهدی دریانورد با پیش بینی ورود بیش از هفت میلیون مسافر تا پایان سفرهای نوروزی به هرمزگان اظهار داشت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاكنون بیش از پنج میلیون و 600 هزار مسافر نوروزی وارد هرمزگان شده اند كه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از 50 درصد رشد داشته است.

وی در ادامه بیان داشت: شرایط مناسب آب و هوایي، ارائه امكانات مناسب خدماتی، رفاهی، سواحل و جزایر زیبا، بازارهای پررونق و ارزان قیمت از جمله مهمترین دلایل سفر مسافران نوروزی به هرمزگان است.
دبیر ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی هرمزگان افزود: مسافران نوروزری بیشتر از استان های فارس، كرمان، تهران، اصفهان، خراسان رضوی و یزد به هرمزگان سفر كرده اند.

وی یادآور شد: سال گذشته طی ایام نوروز پنج میلیون نفر مسافر وارد هرمزگان شدند و از جاذبه های تفریحی، تجاری و گردشگری آن دیدن كردند.

استان هرمزگان با داشتن 14 جزیره در خلیج فارس یكی از مقصدهای گردشگری كشور در  تعطیلات نوروز بشمار می رود كه جزایر قشم، كیش، هرمز و هنگام از جزایر مورد علاقه گردشگران هرمزگان است.
پربازدیدترین آخرین اخبار