آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۸۹۵

نمایش دست بافته های دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خوابگاه سمیه

کارشناس مسئول امور فرهنگی و مذهبی خوابگاه‌های دخترانه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: نمایشگاهی از دست بافته های دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به همت کانون حجاب و عفاف ریحانه و همکاری شورای صنفی خوابگاه سمیه، برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حاجیان گفت: در این نمایشگاه که ایام نوروز برپا شده است، علاوه بر رونمایی از سفره‌ منقوش به نام مبارک حضرت ابوالفضل (ع) که توسط دختران دانشجو بافته و تهیه گردیده شده بود، دیگر صنایع دستی و بافتنی این دانشجویان هم به نمایش در آمد.
 
وی در این زمینه بیان داشت: در این نمایشگاه که دست بافته های بیش از 100 نفر از دانشجویان دختر به نمایش در آمده است، شاهد نوعی خلاقیت و رشد محسوس استعدادها در زمینه های تهیه‌ی صنایع دستی توسط این دانشجویان بوده‌ایم.
 
کارشناس مسئول امور فرهنگی و مذهبی خوابگاه‌های دخترانه دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: هدف از اجرای این برنامه علاوه بر پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، ایجاد بستری مناسب جهت شناسایی و شکوفایی استعدادها و توانایی دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها در زمینه های فرهنگی و هنری و نیز ارتقای میزان مشارکت و همکاری دانشجویان در برنامه ریزی و اجرای فعالیت‌های دینی و هنری می‌باشد.
 
حاجیان بیان کرد: برپایی نماز جماعت، برگزاری زیارت عاشورا و سخنرانی با موضوعات عقیدتی از دیگر بخش‌های این برنامه بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار