هنر و هنرمندان هنوز از جایگاه واقعی خود برخوردار نیستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۹۱۲
هنرمند بافقی در گفت وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

هنر و هنرمندان هنوز از جایگاه واقعی خود برخوردار نیستند

هنرمند و دانشجوی کارشناسی صنایع دستی یزد گفت: هنر و هنرمندان هنوز از جایگاه واقعی خود برخوردار نیستند و باید برای این موضوع فکر اساسی شده و گام های عملی برداشته شود.
آرزو طالعی در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، گفت: علاقه داشتم در مقطع متوسطه در رشته های هنری تحصیل کنم که بدلیل نبود این رشته مجبور شدم ادبیات بخوانم ولی فعالیت هنری خودم را شروع کردم و در دانشگاه، رشته صنایع دستی را که مورد علاقه ام بود انتخاب کردم.

این دانشجو که آثار هنری و برخی دست ساخته هایش را در نمایشگاه صنایع دستی کاروانسرای خان بافق به نمایش گذاشته است بیان کرد: رشته «صنایع دستی» رشته ای است که در آن هنر و کابرد در کنار هم قرار می گیرد و در آن وسایل هنری که کاربرد روزمره دارد مورد توجه قرار دارد.

وی ادامه داد: تجربه نمایشگاه های قبل نشان داد ساخت بخشی از دست ساخته هایم در محل نمایشگاه، احساس واقعی تولید هنر و توانستن را به بازدید کنندگان بویژه نوجوانان و جوانان علاقه مند به هنر و صنایع دستی انتقال می دهد.

طالعی با اشاره به علاقه مندی بازدید کنندگاه جوان و نوجوان، خاطرنشان کرد: برای ایجاد کارگاه هنری مثل سفال گری در شهرستان به حداقل یک کوره سنتی و چرخ مخصوص و سایر تجهیزات نزدیک 7 میلیون ریال نیاز است که در صورت فراهم شدن این امکانات و فضای لازم می توان پذیرای علاقه مندان به این رشته بود.

طالعی با انتقاد از عدم شناخت و توجه کافی و لازم به هنر بویژه در شهرستان، تصریح کرد: آنطور که شایسته است هنرمندو هنر در نزد مردم و جامعه جایگاه ندارد.

وی با بیان این مطلب که برخی مسئولین از نمایشگاه بازدید نموده اند، ابراز داشت: این موضوع باعث دلگرمی هنرمندان شرکت کننده است ولی کافی نیست و باید برنامه ریزی مناسبی برای توسعه و گسترش هنر ها و صنایع دستی مختلف صورت پذیرد.

دانشجوی رشته صنایع دستی دانشگاه پیام نوریزد، یادآورشد: هنر و هنرمندان هنوز از جایگاه واقعی خود برخوردار نیستند و باید برای این موضوع فکر اساسی و گامهای عملی برداشته شود.

وی با بیان این نکته که رشته اش تلفیقی از هنر و صنعت است، تشریح کرد: دانشجویان این رشته طی 4 سال اطلاعاتی درباره انواع صنایع دستی بدست آورده و در یکی از چهارگرایش؛ صنایع چوب، سفال، نگارگری و طراحی فرش، از نظر اجرا و کارشناسی آثار صاحب تخصص شده و مهارتهای لازم را برای تولیدآثار دستی در گرایش خود بدست می آورند

طالعی با اشاره به تنوع آثار هنری دست ساز، اضافه کرد: طراحی پایه، خوشنویسی و طراحی حروف، صنایع دستی یک؛ شامل همه کارگاه ها، رنگرزی پشم و الیاف، آبگینه، سفال و سرامیک، مینیاتور و تذهیب، مرمت و نگه داری آثارهنری از جمله درسها و کارگاه هایی است که باید هنرجویان این رشته بگذرانند.
پربازدیدترین آخرین اخبار