توجه به دانشگاه به عنوان مرکز فرهنگ‌سازی، از وظایف نمایندگان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۸۹۱۵
ستار هدايتخواه:

توجه به دانشگاه به عنوان مرکز فرهنگ‌سازی، از وظایف نمایندگان است

نماينده مردم بويراحمد و دنا در مجلس گفت: یکی از وظایف نمایندگان توجه به مقوله فرهنگ و به تبع آن دانشگاه به عنوان مرکز فرهنگ سازی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، ستار هدايتخواه روز گذشته در جلسه هم اندیشی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد یاسوج با اشاره به وظايف نمايندگان مجلس نسبت به دانشگاه و جامعه دانشگاهي تصريح كرد: یکی از وظایف نمایندگان توجه به مقوله فرهنگ و به تبع آن دانشگاه به عنوان مرکز فرهنگ سازی است.
 
وي گفت: دانشگاه مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد علمی کشور است و وظیفه هر کسی کمک به رشد و تعالی این مراکز علمی است و نمایندگان مجلس نیز به تبع رسالت و وظیفه خود در پیشبرد این اهداف از هیچ کمکی فروگذار نمی باشند.

افتخاری، رئیس دانشگاه آزاد یاسوج نيز در اين جلسه كه به منظور تشریک مساعی و وحدت رویه در  پیشبرد اهداف اين دانشگاه در سال جدید برگزار شد، با اشاره به اهداف پیش روی دانشگاه، توجه هر چه بیشتر دانشگاهیان را به رهنمودهای مقام معظم رهبری در نوروز امسال جلب كرد و گفت: سال تولید ملی به جهت شرایط خاص اقتصادی و استراتژیکی کشور بسیار مهم می باشد و لزوم توجه بیشتر دانشگاهیان به این امر و فرهنگ سازی و گسترش این مهم که در سربلندی کشور اسلامی ایران تأثیر گذار می باشد از رموز موفقیت هر کشوری است. 
پربازدیدترین آخرین اخبار