ثبت‌نام 274 ناشر کودک و نوجوان برای حضور در نمایشگاه کتاب
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۹۵۵۶

ثبت‌نام 274 ناشر کودک و نوجوان برای حضور در نمایشگاه کتاب

امسال در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در بخش ناشران داخلی، تاکنون 274 ناشر کودک و نوجوان ثبت نام کرده‌اند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاری دانشجو»، امسال در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در بخش ناشران داخلی، تاکنون 274 ناشر کودک و نوجوان ثبت نام کرده‌اند.
 
کمیته ناشران داخلی این دوره از نمایشگاه کتاب، تعداد ناشران شرکت‌کننده در این نمایشگاه را که در چهار بخش عمومی، دانشگاهی، آموزشی و کودک و نوجوان هستند را 2 هزار و 500 ناشر اعلام کرد.
 
بر اساس این گزارش، سهم ناشران کودک و نوجوان امسال در نمایشگاه کتاب 274 است که شامل 255 ناشر مستقل هستند؛ و در نمایشگاه امسال حضور دارند. این تعداد ناشر در این دوره 23 هزار و 269 عنوان کتاب را عرضه خواهند کرد.
 
بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 13 تا 23 اردیبهشت ماه سال 1391 در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار می‌شود
پربازدیدترین آخرین اخبار