فاطمیه را عاشورایی برگزار مي‌کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۵۳۹
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارس:

فاطمیه را عاشورایی برگزار مي‌کنیم

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس با اشاره به برنامه های ویژه ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: مهم این است که ما این ایام را عاشورایی برگزار کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام محمدزاده، ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه های ویژه  ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: مهم این است که ما این ایام را عاشورایی برگزار کنیم.
 
وی بیان کرد: در این ایام بیش از 140 نفر روحانی در سطح استان اعزام کرده ایم و آماده ایم که شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را عاشورایی برگزار کنیم.
 
مدیرکل اوقاف و امر خیریه استان فارس گفت: شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت در کشور، رنگ و بوی عزاداری را نمی دهد و یکی از ضروریاتی که باید به آن پرداخته شود، ظاهرسازی شهر در ایام عزاداری  بخصوص شهادت حضرت زهراست که برای این کار به همکاری نهادها و ارگانهای دیگر منجمله شهرداری نیازمندیم.
 
محمدزاده با اشاره به شخصیت والای حضرت زهرا (س) و نقش آن حضرت در حمایت از ولایت، تصریح کرد: شخصیت حضرت زهرا (س) یک شخصیت محوری است و حد فاصل توحید و شرک و اسلام و کفر است.
 
وی با بیان اینکه در 250 حرم مطهر، از امامزادگان فارس، از ساعت 10 صبح مراسم عزاداری ، سخنرانی و سینه زنی را خواهیم داشت، گفت: دعوت کردیم از هیئات مذهبی شیراز تا با راه اندازی دسته های سینه زنی از حرم های مطهر امامزادگان به سمت حرم مطهر احمدبن موسی (ع) عزاداری را عمومی کنند.
 
مدیرکل اوقاف و امر خیریه استان فارس مسابقه خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) که کتابچه ی آن از طریق ادارات اوقاف سراسر استان پخش می شود؛ ایستگاههای صلواتی خصوصا در مسیر هیئات و دسته های سینه زنی؛ ایستگاههای مشاوره برای خانم ها در رابطه با مسائل زنان؛ برپایی خیمه های معرفت با همکاری علما و متخصصین را از برنامه های این ایام بیان کرد.
 
وی در پایان از عموم مردم استان خواست تا شب و روز شهادت حضرت زهرا (س) و شرکت در مراسم سوگواری این بانوی دوعالم را بعنوان یک نیاز اساسی بدانند.
پربازدیدترین آخرین اخبار