کد خبر:۱۸۰۶۴۹
نماینده ولی فقیه در سپاه اردبیل:
اظهارنظر هاشمی دشمنان را امیداوار کرد
نماینده ولیفقیه در سپاه استان اردبیل گفت: حداقل ضرر اظهار نظرهای هاشمی رفسنجانی این بود که دشمن را امیدوار و به آنان القا کرد که تحریم و تهدیدات شما اثر خود را گذاشته است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، حجت الاسلام حسن کاملی فر امروز در مراسم تودیع و معارفه مسئول سابق و جديد حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی استان اردبیل، بیان داشت: با وجود فشارها، تهدیدات و جنگ اقتصادی تمام عیار دشمن علیه نظام اسلامی، ملت ایران در سال گذشته با خلق حماسه ای با شکوه در 12 اسفند و راهپیمایی 22 بهمن جواب دندان شکنی به دشمن دادند.
وی با بیان اینکه سال 90 سال غرور و افتخار ملی برای ملت ایران بود، گفت: با وجود جنگ روانی دشمن و سختی و دشواری در سال گذشته، القائات و تحریم های دشمن هیچ اثری بر اراده ملت فهیم ایران نداشت.
حجت الاسلام حسن کاملی فر مایوس کردن مردم از آینده نظام و انقلاب را از اهداف و تاکتیک های عملیاتی دشمن دانست و افزود: متاسفانه برخی چهره ها و شخصیت ها به جای امیدوار کردن مردم به آینده در این مقطع حساس تاریخی با اظهار نظرها و موضع گیری های خود مردم را نا امید و دشمنان را امیدوار می کنند.
نماینده ولیفقیه در سپاه استان اردبیل با اشاره به مصاحبه هاشمی رفسنجانی در پایان سال 90 در خصوص مذاکره با آمریکا، گفت: هاشمی رفسنجانی در این مصاحبه آمریکا را قدرت برتر دنیا دانسته و گفته؛ مگر اروپا با آمریکا، چین با آمریکا و روسیه با آمریکا چه تفاوتی از دید ما دارند؟ اگر با آنها مذاکره داریم، چرا با آمریکا مذاکره نکنیم...
وي ادامه داد: در این مقطع حساس و افزایش تهدیدها و فشارها، حداقل ضرر اظهار نظرهای هاشمی این بود که به دشمن القا کرد که تحریم و تهدیدات شما اثر خود را گذاشته است.
حجت الاسلام حسن کاملی فر با اشاره به موضع گیری صریح امام (ره) در برابر آمریکا بیان داشت: امام (ره) در هیچ مقطعي نسبت به آمریکا ذره ای از خود انعطاف نشان نداده و تمام مصیبت های جهان را از ناحیه آمریکا دانسته است، این در حالی است که هاشمی رفسنجانی در طول تاریخ انقلاب همواره سعی کرده بين ایران و آمریکا ارتباط برقرار باشد.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با اشاره به اینکه شعار امسال به منظور توجه مسئولان و افکار عمومی به مسائل حساس، ضروری و مهم کشور است، افزود: در تحقق شعار امسال مسئولان، تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و نیروهای فرهنگی و علمی مخاطب مقام معظم رهبری هستند؛ بنابراين هرکس در هر منصب و موقعیتی باید در تحقق شعار امسال تلاش کند.
وی با بیان اینکه تولید کنندگان در امر تولید مسئولیت مضاعفی دارند، گفت: تولید کنندگان بايد با استفاده از تمام ظرفیت ها و توانمندی های خود جهادگونه در عرصه تولید وارد شوند و با تلاش و همت مضاعف محصولاتی تولید کنند تا از جذابیت و کیفیت لازم برخوردار باشد.
حجت الاسلام حسن کاملی فر اظهار داشت: جذابیت، مرغوبیت و کیفیت کالاهای داخلی باید به گونه ای باشد که مصرف کنندگان به استفاده از کالای ایرانی ترغیب شوند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل افزود: با توجه به اینکه اکثریت جامعه مصرف کننده هستند، لذا همه باید در حمایت از کار و سرمایه ایرانی، خود را ملزم به استفاده از پوشاک و خوراک ایرانی کنند و تا وقتی که کالای مشابه داخلی وجود داشته باشد کالای خارجی نخرند.
وي عدم استفاده از از کالاهای وارداتی و خارجی را یکی از راه های مقابله با جنگ اقتصادی عنوان کرد و اظهار داشت: دولت، مجلس و مسئولان باید تسهیلات لازم برای حمایت از تولیدات ملي، کار و سرمایه ایرانی را فراهم کنند.
کاملی فر گفت: نیروهای علمی و فرهنگی نیز باید با فرهنگ سازی، دشمن را ناامید کرده و در راه پیشرفت نظام اسلامی گام بردارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.