اتمام كاشي كاري مسجد شيعيان برزيل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۳۹۲
به همت کاشی کاران خراسانی صورت گرفت؛

اتمام كاشي كاري مسجد شيعيان برزيل

كاشي كاري مسجد شيعيان برزيل به دست كاشي كاران ايراني شركت كاشي سنتي گوهر شاد مشهد به اتمام رسید.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، كاشي كاري مسجد شيعيان برزيل به دست كاشي كاران ايراني شركت كاشي سنتي گوهر شاد مشهد به اتمام رسید.
 
اين كاشي كاري شامل نماي بيروني و نماي داخلي و گنبد مسجد و مركز جمعيت اسلامي و مزار مسلمانان شهر كوريتيبا در کشوربرزيل است.

رئیس اداره فنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: این کاشی ها در شرکت کاشی سنتی گوهرشاد مشهد تولید و برای نصب در این مرکز به این کشور صادر شد.

منصور عرب تصریح کرد: برای مسجد امام علی (ع) در مرکز اسلامی کوریتیبا 483 متر مربع کاشی سنتی از نوع معرق و هفت رنگ در کارگاه این شرکت تولید شد که در این مرکز نصب شده است که این کاشی های سنتی از مواد معدنی مانند سلیس ، کائولن و شیشه تهیه می شود و بیش از 250سال دوام دارد.

وی بیان کرد: شرکت کاشی سنتی گوهرشاد مشهد بیش از 40 سال قدمت دارد و 100 درصد سهام آن متعلق به موقوفات است.
پربازدیدترین آخرین اخبار