«جزوه كاهي و 20 سال پيش اساتيد» نمي‌تواند پاسخگوي نيازها باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۶۶۷
رئيس دانشگاه شريف:

«جزوه كاهي و 20 سال پيش اساتيد» نمي‌تواند پاسخگوي نيازها باشد

رئيس دانشگاه شريف با بيان اينكه آموزش عالي بايد نيازهاي جامعه را شناسايي كرده و بر اساس آن برنامه‌ريزي كند، گفت: تا زماني كه جزوه اساتيد كاهي بوده و مربوط به 20 سال پيش است، نمي‌توان به اين هدف دست يافت.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر رضا روستاآزاد صبح امروز در همايش «آموزش عالي، الزامات تحول در آموزش فني و مهندسي» در دانشگاه شريف گفت: آموزش عالي كشور بايد مسئله‌محور باشد و برنامه‌ريزي آن براي نيازهاي جامعه باشد، اما تا زماني كه اساتيد جزوه‌هايشان كاهي است و مطالب آنها مربوط به 20 سال گذشته است نمي‌توان به سمت اين اهداف حركت كرد.

وي افزود: با توجه به اينكه آموزش كشور برگرفته از جوامع ديگر است و نيازهاي جوامع ديگر را پاسخ مي‌دهد، بسياري از دانشجويان به راحتي به كشورهاي ديگر سفر كرده و در آنجا فعاليت مي‌كنند.

رئيس دانشگاه صنعتي شريف خاطرنشان كرد: با برنامه‌ريزي براي آموزش بومي و مختص كشور خودمان مي‌توانيم جلوي روند خروج دانشجويان از كشور را بگيريم؛ زيرا در حال حاضر دانشجويان با آموزش‌هايي كه در دانشگاه‌هاي كشور مي‌بينند مي‌توانند به راحتي پازل علمي ديگر جوامع را كامل كنند.

روستاآزاد خاطرنشان كرد: ما اعتقاد داريم آموزش عالي مي‌تواند كارآمدتر باشد كه اين امر با اصلاح هرم جمعيت دانشجويي و هيئت علمي و اصلاح محتواي آموزش امكان‌پذير خواهد شد.

وي با بيان اينكه در دنيا رشته‌هايي خلق مي‌شوند و بعد از مدتي از بين مي‌روند، گفت:‌اين روند در آموزش عالي ما وجود ندارد و بايد اين موضوع اصلاح شود.

رئيس دانشگاه صنعتي شريف با بيان اينكه دانشگاه ام‌ آي تي اساتيد خود را موظف كرده است كه دروس آموزش خود را ترم به ترم به روز كنند، گفت: اين موضوع هنوز در دانشگاه‌هاي كشور ما دنبال نمي‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار