آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۲۶۵۲
توكلي در جمع دانشجويان:

حدادعادل كوشاتر و موفق تر از لاريجاني بود/ ارسال ‌شكايت‌نامه نمايندگان به ديوان ‌عدالت اداري بدليل انتصاب غيرقانوني مرتضوي/ نظر توكلي در مورد نامه دانشجويان دانشگاه امام صادق(ع) به آيت الله مصباح

نماينده مردم تهران از ارسال شكايت نامه نمايندگان مجلس به ديوان عدالت به دليل انصاب غيرقانوني مرتضوي بر رياست سازمان تامين اجتماعي خبر داد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، احمد توكلي عصر امروز در جمع اعضاي شوراي مركزي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص مسئله انتصاب مرتضوي و حضور وي در محل كارش برخلاف قولي كه به نمايندگان استيضاح كننده داده بود گفت: نمايندگان در حال حاضر از طرق غير رسمي و رسمي غير از استيضاح، كارهايي را در اين زمينه پيش مي‌برند.
 
وي ادامه داد:‌ در اين زمينه شكايتي تنظيم شده است و به ديوان عدالت اداري ارسال شده كه با استدلال‌هايي در اين زمينه، انتصاب مرتضوي به سمت رياست سازمان تأمين اجتماعي را غير قانوني اعلام كرده‌ايم.
 
نماينده مردم تهران در مجلس شواري اسلامي با تأكيد بر اينكه مرتضوي نمي‌تواند با اين استدلالات در اين سمت باقي بماند، خاطرنشان كرد: طبق اخبار رسيده مرتضوي در حال حاضر هم به اين سازمان مي‌رود و هم نمي‌رود؛ البته انقطاع كامل ندارد و به بعضي از تعهداتش عمل كرده است زيرا برخي از مسائل جاري اين دستگاه بايد رسيدگي شود.
 
توكلي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص انتشار نامه برخي از دانشجويان دانشگاه امام صادق (ع) خطاب به آقاي مصباح يزدي گفت: بايد هميشه حرمت كساني را كه سرمايه نظام هستند و براي نظام زحمت كشيده‌‌اند و خون دل خورده‌اند، رعايت شود.
 
وي اظهار داشت: مي‌توان منتقد بود و انتقاد كرد؛ اما انتقاد با داشتن ادب و نگه‌داشتن حرمت متفاوت است.
 
توكلي با بيان اينكه قانون اساسي را براي قوايي نوشته‌اند كه مي‌خواهند با يكديگر كار كنند نه پيكار گفت: وجود اختلاف نظر در بين قوا امر طبيعي است و تا جايي كه اختلاف نظرها در چارچوب قانون و تقيد به اصول مباني و قانوني است مفيد و مؤثر به نظر مي‌رسد.
 
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه در مجلس منطق كار براساس قانون مشخص مي‌شود بيان كرد: در بين قوا نيز همين مسئله صادق است اگر در تشخيص قانون هم اختلاف نظر وجود داشت باز هم در قانون مشخص شده است كه چه كسي حرف آخر را بزند.
  
وي با تأكيد بر اينكه ساختار براي حل اختلافات در قانون پيش بيني شده است، افزود: اما ممكن است شرايطي پيش آيد كه برخي از افراد در برخي از قوا اين مسئله را رعايت نكنند و به قانون عمل نكنند و اينجاست كه كار خراب مي‌شود.
 
توكلي به مسئله فقدان حزب در كشور اشاره كرد و گفت: فقدان حزب و ضعف ساختاري  ما در اين زمنيه باعث مي‌شود كه در مجلس برخي از كارها و به خصوص تصويب برخي از لوايح با كندي صورت پذيرد.
 
نماينده مردم تهران در مجلس به مزاياي وجود حزب در كشور و به خصوص در ساختار مجلس اشاره كرد و  خاطرنشان ساخت: اگر حزب در فرايند سياسي ايران به شكل قوي و منسجم وجود داشته باشد ديگر لوايحي كه به مجلس مي‌آيد به طور دراز مدت و طولاني‌مدت در مجلس و در صحن علني معطل نمي‌ماند زيرا شاخه‌هاي حزب قبلا براساس كارهاي كارشناسي شده به نتيجه در اين زمينه رسيده‌اند و در مجلس فقط به راي گذاشته مي‌شود.
 
وي به رعايت قانون اساسي از جانب همه قوا و شخصيت‌هاي موثر در كشور اشاره كرد و گفت: در سال 82 رئيس جمهور نامه‌اي به رهبري نوشت و عنوان  كرد؛ ‌در مواردي كه در اين نامه آمده است قانون اساسي حق را به دولت مي‌دهد بر همين اساس رهبري نامه مذكور را به شوراي نگهبان ارجاع داد و قرار شد كمتيه‌اي از مجلس و دولت و اساتيد و كارشناسان در كنار نمايندگان شوراي نگهبان موارد مذكور را مورد به مورد به بحث گذاشته و به نتيجه گيري رسند.
 
توكلي بابيان اينكه 16 جلسه 2 تا 4 ساعته در اين زمينه با حضور نمايندگاني در مجلس و دولت و ديگر افراد عنوان شده تشكيل شد كه سرانجام جز در يك مورد آنهم به شكل ضعيفي حق به دولت داده نشد و موضوع بر اساس قانون حل شد.
 
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه بعد از اين ماجرا آقاي احمدي نژاد مجددا نامه‌اي نوشت و حرف‌هاي گذشته خود را مطرح كرد گفت: ما چهار نفر  از نمايندگان مجلس كه در آن جلسات حضور داشتيم‌(حجت الاسلام ابوترابي، باهنر، توكلي و دهقان) نامه اي را به رئيس جمهور نوشتيم و پاسخ وي را داديم.
 
وي تأكيد كرد: آقاي احمدي نژاد بايد در آن زمان به فرايند قانوني عمل مي‌كرد و اين مسئله را در همان جا ختم مي‌كرد كه متأسفانه اين كار را نكرد.
 
توكلي در ادامه سخنان خود در خصوص عملكرد مجلس نهم و فراكسيون‌هاي آن خاطرنشان كرد: فراكسيون‌هاي مجلس عمدتا براساس انس و الفت شكل گرفتند  و آنها فراكسيون‌هاي نيم بند سياسي هستند كه بيشتر تلاششان را در زمان تقسيم قدرت در مجلس انجام مي‌دهند.
 
وي با بيان اينكه فراكسيون‌هاي حاضر در مجلس در مسائل مهم  كشور فعال نيستند، خاطرنشان كرد: به‌عنوان مثال در مسئله اختلاس 3000 ميلياردي همين فراكسيون‌هاي نيم بند سياسي مجلس هم موضع نگرفتند و كاركرد پارلماني به معناي واقعي ندارند.
 
نماينده مردم تهران در مجلس در همين زمينه افزود: نتيجتا با حضور چنين فراكسيون‌هايي و نداشتن احزاب مهم و تأثيرگذار در مجلس اختلافات حاضر در مجلس و قوا به طور ريشه‌اي حل نمي‌شود.
 
توكلي با بيان اينكه همه اين مسائل در كاركردهاي مجلس هشتم تأثيرگذار بود به مجلس نهم اشاره و تصريح كرد: طليعه مجلس نهم نيز از اين حيث خوب نيست و فكر مي‌كنم مجلس نهم نيز چيزي شبيه همين مجلس باشد.
 
وي با بيان اينكه به نظر من سه دستگي موجود در مجلس هشتم در مجلس نهم نيز وجود خواهد داشت ادامه داد:‌ به نظر من سه دسته حاضر يعني طرفداران دولت، سنتي‌هاي اصولگرا و تيپ تحول خواهان كه بنده نيز يكي از آنها هستم در مجلس نهم نيز وجود خواهد داشت.
 
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه مجلس نهم با 3+1 روبه‌رو خواهد بود گفت: مجلس نهم يك سال را با شخص آقاي احمدي نژاد و سه سال ديگر را با فرد ديگري به عنوان رئيس جمهور طي خواهد كرد كه به طور قطع فقدان سه ساله بعدي مجلس بسيار متفاوت‌تر از شرايط فعلي خواهد بود.
 
توكلي با بيان اينكه نبايد از اختلافات و بگومگوها و انتقادات حرفي زد گفت: كار مجلس انتقاد و نقد كردن است زيرا ما نمايندگان قسم مي‌خوريم از مصالح و منافع نظام و اسلام دفاع كنيم ما نبايد از انتقادات بترسيم ونگران باشيم بلكه آنجايي كه قانون و سازوكارهاي قانوني رعايت نمي‌شوند بايد نگران بود.
 
وي با اشاره به دوران انتخابات رياست جمهوري در سال 84 و ميثاق نامه‌اي كه آن زمان بين وي، محسن رضايي، قاليباف و احمدي نژاد در خصوص معرفي كانديداي اصولگرايان ايجاد شد اشاره كرد و گفت: در آن ميثاق نامه قرار شد هر شخصي كه طبق نظرسنجي‌ها بيشترين راي را دارد ديگران به نفع وي كنار روند.
 
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه همه آن ميثاق نامه را امضا كردند گفت: براساس نظرسنجي‌ها آقاي قاليباف پيشرو بود و البته همان زمان آقاي احمدي نژاد شروع كرد به عدم همراهي با ساير اعضا.
 
توكلي با بيان اينكه من 11 ارديبهشت آن سال براي زودتر به وحدت رسيدن اعضا انصراف دادم گفت: حكم ما در آن زمان آقاي حدادعادل بود و قرار شد تا روز 13 ارديبهشت كانديداي نهايي معرفي شود.
 
وي با بيان اينكه در آن زمان جلسه‌اي را با‌ آقاي احمدي نژاد در به زودتر به وحدت رسيدن داشتم گفت: در آن جلسه مباحثي بين ما گذاشت كه به عنوان بخشي از تاريخ اسلام زماني آنها را منتشر خواهم كرد كه صحبت‌هاي من با ايشان به نتيجه نرسيد و ساختار حل مشكل شكسته شد.
 
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه ما آن زمان سعي كرديم طبق ميثاق عمل كنيم گفت: بعدها حرف و حديث‌هايي در خصوص ميثاق مطرح شد كه لازم بود قبل از اين به آن توجه مي‌شد.
 
توكلي با بيان اينكه بنده در سال 88  گفتم از احمدي نژاد حمايت نمي‌كنم اما اضطرارا از او حمايت كردم گفت: دليلم هم آن زمان اين بود كه كه در مورد آقاي موسوي، تركيب اجتماعي طرفدارانش طوري بود كه ظرفيت تحرك عليه رهبري را دارد و لو اينكه نخواهد اما احمدي نژاد تركيب اجتماعي طرفدارانش اين ظرفيت را ندارد و لو اينكه خود نيز اين مسئله را بخواهد.
 
وي با بيان اينكه از نظر مصالح و منافع ملي حمايت ما از جايگاه رهبري مهم‌ترين وظيفه به شمار مي‌رود گفت: آن زمان به دوستان خود نيز گفتم حمايت از احمدي نژاد را حرام و تبليغ از او را خلاف شرع مي دانم ولي بر حسب اضطرار به او راي مي‌دهم.
 
اين نماينده مردم تهران در همين زمينه افزود:‌ متأسفانه آقاي موسوي بسيار زود ظرفيت تحرك خود عليه رهبري را نشان داد و آقاي احمدي نژاد نيز در تمرد 11 روزه خود آن را به طور آشكارا نشان داد.
 
توكلي با اشاره به تصويب قانون هدفمند كردن يارانه ها در مجلس گفت: بنده قبل از تصويب بعد از تصويب و در حين اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها سه موضع و سه رفتار را از خود نشان دادم به طوري كه قبل از تصويب قانون تمام تلاش خود را كردم كه شيب اجراي قانون بيشتر شود و مدنظرم شيب 5 ساله بود بعد از تصويب قانون نيز تا مدت‌ها مصاحبه نكردم و موضع نگرفتم زيرا زمان اجراي قانون بود.
 
وي با بيان اينكه من معتقدم در خصوص قانون هدفمند كردن يارانه‌ها اشتباه تصميم گرفتيم و بسيار بد عمل كرديم گفت: البته اين قانون محاسني را داشت كه از جمله كنترل مصرف بنزين بود.
 
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه بنده از نحوه اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها ايراد گرفتم گفت: اين قانون 16ماده داشت كه دولت در 17 بند آن نقض قانون داشت.
 
توكلي با بيان اينكه اگر كسي در اجراي قانون بگويد اهداف صحيح با قانون شكني قابل دسترسي است اين مسئله با مبناي نظام يعني جمهوريت و اسلاميت آن در تناقض است زيرا از نظر ما قانون حرمت شرعي دارد.
 
وي در بخشي ديگر از سخنان خود در پاسخ به سوالي در خصوص تبليغات اعضاي جبهه متحد در دور دوم گفت: بنده در دور اول تبليغ نكردم اما در دور دوم مشتركا با آقاي نادران بروشوري را تهيه كرده‌ايم كه از آن استفاده خواهيم كرد.
 
نماينده مردم تهران در مجلس در خصوص مصاحبه سايت الف با آلن اير و اينكه آيا اين مصاحبه با اطلاع شما بوده است گفت: بنده به اين امر نظارت داشتم و جواب انتقادات را نيز امروز در صحن مجلس داده‌ام.
 
توكلي در پاسخ به سوال خبرنگاري در اين خصوص اين كه آيا اين مسئله مقدمه‌اي براي مذاكره با امريكا نيست، گفت: حرفي بزنيد كه در شان من و به من بخورد اگر اين اقدام را كس ديگري انجام داده بود شايد مي‌شد چنين نتيجه‌اي گرفت اما در خصوص من اين مسئله سنخيت ندارد و البته من معتقدم كار درستي بود زيرا به اثر گذاري رسانه اعتقاد دارم و آن را مي‌شناسم برخي تنها مشغول به فحش دادن به امريكا هستند.
 
وي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص رياست حداد و تفاوت رياست حداد عادل و لاريجاني گفت: آقاي لاريجاني در عملكرد خود برخي انتقادات و برخي فعاليت‌هاي خوبي داشته است.
 
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه بنده يكي از جدي‌ترين منتقدان عملكرد وي در خصوص يكشنبه سياه بوده‌ام، گفت: ولي در بعضي از جاها نيز از عملكرد وي دفاع كردم و از آن دفاع مي‌كنم.
 
توكلي افزود: براي آقاي حداد عادل رعايت حقوق نمايندگان مهمتر از آقاي لاريجاني بود و در رعايت حقوق نمايندگان كوشاتر و موفق‌تر بود.
 
وي افزود: برخي از اين شخصيت‌ها يعني شخصيت‌هايي مانند لاريجاني حاصل تاريخ خون‌بار و زحماتي هستند كه به عنوان سرمايه ملي محسوب مي‌شوند و نبايد ما آنها را به خاطر برخي از مسائل له كنيم و بايد به آنهايي كه در نظام بزرگ شده‌اند همواره احترام بگذاريم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار