کد خبر:۱۸۳۹۹۳
مدرس دانشگاه آزاد کرمانشاه:
یکی از رویکردهای مهارخشم، شناسایی علل آن است
مدرس دانشگاه آزاد کرمانشاه یکی از مهمترین رویکردهای مهارخشم را شناسایی علل آن دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمانشاه، مختار عارفی روز گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه در کارگاه مدریریت خشم تصریح کرد: یکی از موثرترین رویکردها برای مهار کردن خشم، شناسایی علل آن است.
وي افزود: وقتی دانستید چه چیز سبب خشم شما می شود، می توان راهبردهایی برای مقابله با آن تدوین و تاثیر باورها و شناخت های ما در تشدید خشم آگاه و باورهای غیر منطقی و افکار خودآیند خویش را شناسایی و کنترل کنید.
مدرس دانشگاه آزاد کرمانشاه بيان كرد: خشم یک هیجان فراگیر و بسیار نیرومند است که به همین دلیل می تواند بسیار مخرب باشد، ولی اگر توانایی کنترل و هدایت صحیح آن را بدست آوریم می توانیم از این نیروی زیاد استفاده بهینه ببریم.
عارفي بیان داشت: آنچه اهمیت دارد این است که اگر خشم ایجاد شد به دلیل تاثیرات قوی که در جسم ما ایجاد می کند، نباید آن را سرکوب کنیم و البته نباید به صورت انفجاری بر دیگران تخلیه کنیم، بلکه بهتر است آن را مدیریت و هدایت کنیم.
وي گفت: هر انسانی ظرفیت هیجانی خاصی دارد که ممکن است بر اثر انباشته شدن هیجانات منفی و یا سرکوب کردن آنها به مرور زمان این ظرفیت کاهش یابد، بنابراین بهتر است زمان هایی در طول روز و یا در هفته برای پاک سازی هیجانات منفی در نظر بگیریم و همان گونه که جسم خود را پاکیزه می کنیم، ظرف هیجانی خود را پاکیزه و آن را از احساسات مثبت مانند عشق، آرامش، وحدت، قدردانی و سپاس، شادی و نشاط انباشته کنیم.
مدرس دانشگاه آزاد کرمانشاه شیوه های طولانی مدت مدیریت و کاهش خشم را تغییر باورها و شناخت های معیوب، آموزش آرام سازی عضلاتی برشمرد و تصریح کرد: علاوه بر این باید دانشجویان انواع شیوه های کوتاه مدت را نیز برای مدیریت خشم مانند خودآگاهی هیجانی، شمارش معکوس و توقف فکر، تغییر مکان شوخ طبعی تجربه و به کار ببرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰