کد خبر:۱۸۴۱۶۱
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
مجموعه دانشگاهی مدلهای موفق سرمایهگذاری را برای اجرایی شدن ارائه دهند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: از دانشگاه شیراز و مجموعه دانشگاهی انتظار داریم كه مدلهای موفق سرمایهگذاری را برای اجرایی شدن ارائه دهند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، جعفر قادری شب گذشته در مراسم تقدیر از كارآفرینان برتر در شیراز، با اشاره به حجم سرمایه گذاری های صورت گرفته در برخی كلانشهرهای كشور بیان کرد: در شهری مانند مشهد 15 هزار میلیارد تومان پروژه تعریف شده است، این در حالی است كه در شهر شیراز تنها 1000 میلیارد تومان پروژه سرمایه گذاری تعریف شده است.
وی با بیان اینکه با این حجم پروژه تعریف شده در كلانشهر شیراز مشكلی حل نمی شود و نیاز است كه پروژه های بیشتری را تعریف كنیم، افزود: تمام كارها و اقدامات موفق انجام شده در شهرهای دنیا، كارها و فعالیت هایی است كه با همكاری و مشاركت بخش خصوصی انجام شده و این بدین معناست که بخش خصوصی دارای توانایی و ظرفیت هایی است كه باید به خوبی از آنها استفاده كرد.
نماینده مردم شیراز در مجلس خاطرنشان کرد: نباید از الفاظی مانند سرمایه بردار استفاده شود، چون لزومی ندارد كه یك كارآفرین موفق و مدیر حتما سرمایه در اختیار داشته باشد بلكه فكر و توانمندی او به عنوان سرمایه اصلی برای شهر مهم است.
قادری تصریح کرد: از دانشگاه شیراز و مجموعه دانشگاهی انتظار داریم كه مدل های موفق سرمایه گذاری را برای اجرایی شدن ارائه دهند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان عنوان کرد: شهرداری و دیگر دستگاهها می خواهند جایگزین بخش خصوصی شوند، در صورتی كه وظیفه آنها حمایت از بخش خصوصی است و نقش مكملی ایفا می كنند و هرجا كه بخش خصوصی خود توانست كارها را انجام دهد باید میدان را برای فعالیت آنها خالی كرد و این مشكلی است که با آن مواجه هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰