کد خبر:۱۸۵۰۷۴
نشست خبري دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي؛

باكيده خبر داد: پخش مستندهاي جشنواره فيلم‌هاي صنعتي از شبكه مستند/ اكران فيلم ها در 18 استان

دبير دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي از پخش مستندهاي اين جشنواره از شبكه مستند سيما خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، باكيده صبح امروز در نشست خبري دومين جشنواره‌ فيلم‌هاي صنعتي كه در جهاد دانشگاهي دانشگاه شريف برگزار شد، با اشاره به اينكه دور دوم جشنواره نسبت به دور اول تفاوت‌هايي دارد، گفت: دور دوم با ابعاد اجرايي جديدي شكل گرفته و در واقع جشنواره در حوزه سينما، بويژه آثار مستند تلاشي جديد داشته است.

دبير دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي افزود: دوستان ما در حوزه‌ دانشگاه اعم از استادان،‌ محققان و پژوهشگران و همچنين افرادي كه در حوزه سرمايه‌گذاري در اين دوره شركت كردند، توانستند آثار مستند صنعتي جديدي را در اين حوزه كشف كنند.

وي در ادامه افزود: با توجه به رشد حوزه‌هاي صنعتي، بخصوص در 30 سال گذشته، احساس مي‌شود كه توليدات ما قبل از پيروزي انقلاب اسلامي رها بوده و در معرض ديد و قضاوت نبودند و به نوعي ارتباط‌ اين حوزه با هنر كم بود.
 
باكيده در ادامه گفت: قبول مسئوليت دبيرخانه اين جشنواره از سوي دانشگاه شريف خوشحال كننده است.
 
دبير دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي با بيان اينكه جشنواره از شنبه، 23 ارديبهشت مصادف با ولادت حضرت زهرا (س) در دانشگاه شريف آغاز مي‌شود، گفت: اين جشنواره همزمان در سه سالن دانشگاه‌ با پيام شمقدري، رئيس سازمان سينمايي برگزار مي‌شود.

وي بيان داشت: دبيرخانه جشنواره طبيعتاً براي رسيدن به اين روز، كمتر از 9 ماه قبل، فراخواني را منتشر كرد كه در آن همه افرادي كه در اين حوزه كار كرده اند را به ارسال اثر با موضوع صنعت دعوت نمود.

باكيده گفت: تفاوت اين جشنواره با جشنواره قبلي فاصله گرفتن از فيلم‌هاي صرفاً صنعتي است.
 
دبير دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي افزود: پويانمايي‌هاي صنعتي، مستند داستاني‌هاي صنعتي، مستند كوتاه صنعتي، مستند بلند صنعتي و تيزرهاي تبليغاتي صنعتي از بخش‌هاي جديد اين جشنواره هستند.

وي بيان داشت: بعد از اعلام فراخوان جشنواره، 900 عنوان اثر به جشنواره رسيد كه هيئت انتخاب جشنواره 83 عنوان اثر را براي بخش مسابقه انتخاب كرد، اما در بخش مستند داستاني صنعتي هيچ كدام از اثرها به بخش مسابقه راه نيافت.

باكيده در ادامه گفت: براي اينكه فقط بخش مسابقه نداشته‌ باشيم، چند بخش جنبي هم براي اين جشنواره انتخاب كرده ايم؛ يكي از برنامه‌هاي جنبي اين است كه همايش «هوا و فضا» را در 25 ارديبهشت ماه در سالن جابر بن حيان دانشگاه شريف برگزار مي‌كنيم و در آن فيلم‌هايي را كه با صنعت هوا و فضا مرتبط است، اكران خواهيم كرد.
 
دبير دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي بيان داشت:‌ نمايشگاه دستاوردهاي صنعتي و مستندسازي و برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي از ديگر برنامه‌هاي جنبي اين جشنواره است.
 
وي در ادامه افزود: فيلم‌هاي دومين جشنواره، همزمان با تهران، در 17 استان كشور نيز پخش مي‌شود كه دليل اين اقدام اين است كه بتوانيم توجه مخاطبان استاني‌مان را هم به ديدن اين فيلم‌ها جلب كنيم.
 
باكيده بيان داشت: ما براي برگزاري جشنواره، در بين توليدكنندگاني كه در حوزه آثار صنعتي سرمايه‌گذراي كردند، رصدي انجام داديم و توانستيم موسساتي را كه در حوزه نفت، انرژي و هوا و فضا سرمايه‌گذاري نموده‌اند، پيدا كنيم.

دبير دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي افزود: اين مسئله باعث شد تا سرمايه‌گذاراني را پيدا كنيم كه بتوانند در اين حوزه به ما كمك كنند.

وي درباره بحث هايي كه در مورد جايزه نگرفتن منتخبان دوره اول جشنواره مطرح است، گفت: اگر اين اتفاق نيفتاده بود ارشاد مجوز برگزاري جشنواره دوم را به ما نمي‌داد.

باكيده در خصوص دستاوردهاي جشنواره گفت: در اين دوره، فيلم‌ها را در 17 استان كشور اكران مي‌كنيم كه همين مسئله باعث مي‌شود، فيلم‌هاي جشنواره ديده شود.
 
دبير دومين جشنواره فيلم‌هاي صنعتي بيان داشت:‌ رايزني‌هايي را با شبكه مستند سينما انجام داده‌ايم؛ به طوري كه هم اكنون چند فيلم جشنواره در حال رصد شدن براي پخش از شبكه مستند است.
 
وي همچنين در خصوص آموزش فيلمسازان براي ساختن فيلم‌هاي صنعتي گفت: كار اين جشنواره رصد توليداتي است كه سرمايه‌گذاران مختلف در حوزه صنعت با فيلمسازان انجام مي‌دهند و هدفش آموزش دادن نيست.

باكيده در مورد موازي‌كاري اين جشنواره با جشنواره‌ سينما حقيقت و جشنواره فيلم كوتاه گفت: اين جشنواره كاملاً موضوعي است و با جشنواره‌هاي ديگر تفاوت زيادي دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار