سمفوني انقلاب گامي مثبت در انتقال پيام انقلاب است
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي كنسرت سمفوني بزرگ انقلاب، جواد آرينمنش نايب در خصوص ساخت سمفوني بزرگ انقلاب گفت: من اين اقدام را يك گام بسيار مثبت در جهت بهرهگيري از هنر در جهت انتقال پيام انقلاب اسلامي ميدانم.
وي ادامه داد: من معتقدم ما هنوز از همه ظرفيتهاي هنري كشور و از توان هنرمندان در جهت انتقال پيام انقلاب و در جهت حفظ و ماندگاري پيامهاي ارزشمند امام و شهداي عزيز استفاده مطلوب و مناسبي نداشتهايم و هنوز سوژههاي بسيار فراواني در طول اين 30 سال گذشته وجود دارد كه لازم است در قالب هنر قرار گيرد.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس بيان داشت: بر اساس سخن مهم مقام معظم رهبري كه يك يامي تا در قالب هنر قرار نگيرد ماندگار نميشود، بايد براي حفظ و ماندگاري ايثارگرها و فداكارهاي مردمان در طول 30 سال گذشته لازم است ازابزارهاي هنري را در توان هنر و استعدادهاي هنرمندانمان استفاده كنيم تا انشاءالله پيام انقلاب با زبان هنر به نسلهاي آينده و به انقلابيون جهان منتقل شود.
آرين منش با اشاره به انتخاب انتظامي براي ساخت اين اثر افزود: كساني ميتوانند كارهاي هنري مرتبط با انقلاب را انجام دهند و آثار ارزشمندي را در زمينه انقلاب و دفاع مقدس خلق كنند كه اين فضا را به خوبي لمس و درك كرده باشند و اين افراد معمولا بهتر ميتوانند آثار مرتبط متناسبي را خلق كنند. آقاي انتظامي از جمله افرادي است كه اين زمينه در وجودشان هست و پيشينه كارياش نشان ميدهد كه در اين جهت موفق بوده است./انتهاي پيام/