کد خبر:۱۸۶۵۴۲
بیانیه بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی مهر کرمان در خصوص هتاکی شاهین نجفی
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی مهر کرمان طي بيانيهاي، هتک حرمت شاهین نجفی به ساحت مقدس امام هادی (ع) را محکوم کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، در بيانيه بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی مهر کرمان با اشاره به هتک حرمت شاهین نجفی به ساحت مقدس امام هادی (ع) آمده است: شاهین نجفی از جمله کسانی است که حاضر شد به قیمت توهین و هتاکی به مقدسات دین اسلام، مشهور شود؛ وي که از خوانندهای رپ و زیرزمینی در ایران بود از سال 84 با شبکه های معاند و بیگانه همکاری داشته و در فتنه 88 در آلبوم های جداگانه ای به توهین ولایت فقیه و حمایت از فتنه گران پرداخته بود و اکنون که به اوج کفر و عناد با اسلام رسیده، مصداق این آیه از قرآن کریم واقع شده است: «در دل های ایشان بیماری (جهل و عناد) است؛ خدا بر بیماری آنان بیفزاید، و برای ایشان است عذابی دردناک، به سبب آنکه پیوسته دروغ می گفتند»
در بخشی دیگري از این بیانیه آمده است: هتک حرمت اخیر شاهین نجفی به ساحت مقدس امام هادی (ع) نه تنها از بزرگی و بزرگواری این امام معصوم (ع) کم نکرده، بلکه با این کار جهانیان را از مظلومیت این امام همام آگاه تر کرده است که ایشان نیز مانند پدران بزرگوارشان غریب و مظلوم واقع شده اند و این است تکرار تاریخ!
این بیانیه می افزاید: بار دیگر خون مسلمانان بیدار به جوش آمده است؛ اینک ما دانشجویان مسلمان مرکز آموزش عالی مهر کرمان همصدا با دیگر دانشجویان مسلمان فریاد بر می آوریم که نمی توانیم گوشه ای ساکت بنشینیم و ببینیم که به مقدسات ما توهین می شود.
این بیانیه خاطرنشان كرده است: شاهین نجفی و امثالش احمق هایی هستند که خودشان هم نمی دانند عروسک های خیمه شب بازی در دست دشمنان دیرینه اسلام هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰