بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان اقدام شنیع خواننده هتاک به ائمه(ع) را محکوم کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۶۹۸
با صدور بیانیه‌ای؛

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان اقدام شنیع خواننده هتاک به ائمه(ع) را محکوم کرد

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان با صدور بیانیه‌ای اقدام شنیع شاهین نجفی، خواننده هتاک به ائمه (ع) را محکوم کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه های استان گیلان در خصوص توهین خواننده هتاک به ائمه (ع) آمده است: اقدام شنیع شاهین نجفی این سگ انگلیسی و توهین نابخشودنی اش به ساحت مقدس امامان معصوم (ع) سبب آزردگی خاطر مردم شریف ایران اسلامی گشت.
 
این بیانیه می افزاید: شاید عدم واکنش صحیح در برابر نابخردی اقدامات اسلام ستیزانه ای که در جهان کفر صورت پذیرفت گستاخی را از حد گذراند و عده ای شیطان صفت را تا به آنجا هتاک کرد که آشکارا به مقدسات ما با بی اخلاقی اسائه ادب کنند.
 
این بیانیه تصریح کرده است: این سلسله اقدامات برنامه ریزی شده به خیال ذهن بیمار دجالان زمان روند پیشروی اسلام و نفوذ در قلوب انسان های آزاده را به تعویق خواهد افکند؛ غافل از آنکه وعده حق خداوند بر پیروزی نهایی حق و سرافکندگی باطل استوار است و بزودی منتقم قائم پرچم حقیقت را بر فراز رفیع ترین قلل عالم به اهتزاز در خواهد آورد.
پربازدیدترین آخرین اخبار