اعزام 500 دانشجوی اردبیلی به اردوهای «ایران مرز پر گهر»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۶۸۸۶

اعزام 500 دانشجوی اردبیلی به اردوهای «ایران مرز پر گهر»

رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل گفت: بیش از 500 نفر از دانشجویان دانشگاه‌‌های اردبیل در اردوهای «ایران مرز پرگهر» شرکت می‌کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اردبیل، اکبر قاسمی روز گذشته در جلسه مسئولان فرهنگی دانشگاه های اردبیل تصریح کرد: همزمان با سراسر کشور، در هفتمین دوره اردوهای«ایران مرز پر گهر» بیش از 500 نفر از دانشجویان دانشگاه های استان اردبیل در قالب اکیپ‌های 35 تا 40 نفره به این اردوها اعزام می شوند.
 
وی افزود: در نخستین روز این طرح 40 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه‌های محقق اردبیلی، پیام نور و علمی ـ کاربردی از مناطق ساحل گیسوم و گروق تالش در استان گیلان بازدید می‌کنند.
 
رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل هدف از این اردو را شناخت مواریث فرهنگی، تاریخی، باستانی، طبیعی و توانمندی‌های ایران اسلامی و آشنایی با جاذبه‌های گردشگری کشور دانست و بیان داشت: برقراری ارتباط مؤثر با قشر تحصیل کرده و نخبه با مراکز صنعتی، اقتصادی و تقویت روحیه خودباوری در قشر جوان تحصیل‌کرده از دیگر اهداف این طرح ملی است.
 
قاسمی با اشاره به دستاوردهای اردوهای ایران مرز پرگهر، ادامه داد: این برنامه‌ها در ایجاد نشاط علمی و فرهنگی دانشجویان، اعضای هیئت علمی و قشر دانشجو و نخبه با دستاوردهای علمی، فنی و صنعتی کشور نقش بسزایی دارد.
 
وی گفت: دانشجویان اعزامی به  این اردوها در مسابقه کشوری خاطره‌نویسی، گزارش‌نویسی و عکس به منظور توصیف محل بازدید شرکت می کنند.
 
رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل خاطرنشان کرد: اردوهای «ایران مرز پر گهر» توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و با همکاری نهادهای دخیل در امر گردشگری و صنعت برگزار می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار