علت جنايات غزه نبود وجدان الهي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۷۲۷
آيت‌الله علوي ‌گرگاني:

علت جنايات غزه نبود وجدان الهي است

آيت‌الله علوي‌ گرگاني گفت: علت اصلي جنايات صهيونيست‌ها در غزه عدم توجه و غفلت از خداوند و نبود هيچ گونه وجدان الهي است.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مرکز خبر حوزه، آيت‌الله علوي‌ گرگاني در ديدار با جمعي از پرسنل سپاه خاتم‌الانبياء اظهار كرد: ائمه اطهار (ع) همواره تلاش مي‌کردند تا مردم را نسبت به هدف آفرينش، تولد و مرگ آدمي آگاه کنند.

وي افزود: کسي که بداند براي چه آمده، از کجا آمده و به کجا مي‌رود، مراقب اعمال و رفتار خود است و مي‌فهمد منظور از خلقت در اين دنيا فقط امور مادي مثل خوردن و خوابيدن نيست، هدف ارتقاي بعد روحي و معنوي است.

علوي ‌گرگاني گفت: اگر مردم متوجه خدا و اهل‌بيت (ع) باشند، درصد جنايات و خيانت‌ها پايين خواهد آمد، زيرا علت اصلي جنايت‌ها و خيانت‌ها در دنيا فاصله گرفتن و غفلت از خدا است.

وي خاطرنشان کرد: جناياتي که در غزه اتفاق افتاد، نتيجه همين غفلت و بي‌توجهي است و اگر ذره‌اي وجدان الهي در سينه صهيونيست‌ها وجود داشت هرگز چنين نمي‌کردند.

اين استاد حوزه تصريح کرد: همواره محتاج خداونديم و فقط اوست که بي‌نياز مطلق است، او بايد عنايت کند تا ما توسط پيامبر و اهل بيت (ع) هدايت شده و با توفيق عمل به دستورات آنها سعادتمند شويم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار