کد خبر:۱۸۷۸۴۱
دانشگاه سوره در پي هتك حرمت به امام هادي (ع):
آماده ضربه زدن به نقاط حیاتی فرهنگ الحادی جهان کفر هستيم
دانشجویان دانشگاه سوره هتک حرمت مقدسات دین مبین اسلام را محکوم كرده و ضمن حمایت از مجازات عوامل این هتاکی ها، خواستار حرکت هوشمندانه دانشجویان و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برای ضربه زدن به نقاط حیاتی فرهنگ الحادی جهان کفر شدند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، متن كامل بيانيه دانشگاه سوره در اعتراض به هتك حرمت به امام هادي (ع) به شرح زير است:
از زمان آدم (ع) تا زمان خاتم (ص) کفر با تمام توان در مقابل حق صف آرایی كرد و شکی نیست که این صف آرایی تا زمان ظهور حضرت حجت (عج) ادامه خواهد داشت.
در عصر ما و در دوره ای که جای جای این کره خاکی صحبت از احترام به عقاید انسان ها و حفظ حریم هاست، جیره خواران تاریکی برای زمینه سازی تحقق اهداف شوم و پلید اربابان شان، توهین و هتاکی به مقدسات دین مبین اسلامی را در دستور کار قرار داده اند؛ روزی به خیال خام خویش قرآن را سوزانده و روزی دیگر برای تمسخر ائمه اطهار (ع) کمپین به راه می اندازند و امروز هم وقیحانه با زبان موسیقی به ساحت مقدس و پاک امام هادی (ع) توهین می كنند.
انگار در عصر ما مفاهیمی مانند آزادی، احترام به عقاید و حفظ حریم ها و حرمت ها قلب شده است؛ آزادی، انسانیت و قلم و هنر بهانه می شود تا حریم ها و حرمت ها شکسته شوند.
قلب میلیون ها انسان آزاده به درد آورده شده و دست آخر هم به لطف رسانه های تار عنکبوتی جهان کفر مظلوم نمایی می شود.
آزادی به حق تعرض و تجاوز به مقدسات و سرزمین های اسلامی تبدیل شده و آزادگی به شرارت و تروریسم و بنیادگرایی؛ حریم ها شکسته می شود، به مقدسات توهین می شود، خون انسان های بی گناه بر زمین ریخته می شود، سرزمین های مسلمین به غارت رفته و عزت نفس مسلمین خدشه دار می شود.
جای بسی تاسف است که این بار هتک حرمت مقدسات به نام یک به اصطلاح هنرمند ثبت می شود؛ این به اصطلاح هنرمند بسان عروسک خیمه شب بازی در دستان ایادی کفر و الحاد و نفاق به قطعه ای از پازل توطئه جهان کفر تبدیل شد؛ توطئه ای که این روزها قطعات دیگر پازلش را باید در الحاق خاک بحرین عزیز به مُلک آل سعود جستجو کرد.
جهان کفر در خیال خام خود مراحل مختلف توطئه را به پیش می برد، اما عجیب آن که به رغم تجربه کردن شکست های سهمگین هنوز باور نکرده است که خداوند بر همه امورشان آگاه است. خداوند شاهد و ناظر است و اوست که یاری دهنده مستضعفان و پابرهنگان است. خداوند امروز همان خداوند جنگ تموز است و نبرد بزرگ غزه. خداوند امروز همان خداوند شلمچه و فکه است و خداوند میدان التحریر. دیر نیست روز شکسته شدن توطئه ها و حاضر شدن سربازان تاریکی در مقابل پروردگارعالمین.
ما جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره هتک حرمت مقدسات دین مبین اسلام را محکوم كرده و ضمن حمایت از مجازات عوامل این هتاکی ها، خواستار حرکت هوشمندانه دانشجویان و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی برای ضربه زدن به نقاط حیاتی فرهنگ الحادی جهان کفر هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰