حماسه فتح خرمشهر باید در تاریخ مکتوب مردم ایران ثبت شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۸۲۱۵
س انجمن ژئوپلتیک ایران:

حماسه فتح خرمشهر باید در تاریخ مکتوب مردم ایران ثبت شود

رئیس انجمن ژئوپلتیک ایران گفت: حماسه فتح خرمشهر باید در تاریخ مکتوب مردم ایران ثبت و از سرداران دوران جنگ قدردانی شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، محمدرضا حافظ‌نیا ظهر امروز در پنجمین کنگره انجمن ژئوپلتیک ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با اشاره به فرارسیدن ایام فتح خرمشهر و سوم خردادگفت: با تدبیر امام راحل و تشکیل انسجام ملی و بسیج تمام ملت عملیات آزادسازی خرمشهر به یک نماد و حماسه ملی تبدیل و پیروزی در مسیر جنگ میسر شد.

وی  با بیان اینکه  کشور ایران در آن زمان مورد تجاوزگری دولت عراق قرار گرفته بود، گفت: شیوه و عملکرد رئیس جمهور کشور در آن زمان به گونه‌ای بود که مسیر حرکت دشمن به خاک ایران را باز می‌گذاشت و در آن زمان مانند اکنون ارتش انسجام خاص و توان مقابله با ارتش عراق را نداشت.

رئیس انجمن ژئوپلتیک ایران افزود: سپاه به دلیل اینکه درآن زمان به عنوان سازه دفاعی به قدرت امروز در کشور نبود  این امر منجر به تصرف خاک خرمشهر توسط ارتش عراق شد.

حافظ‌نیا خاطرنشان کرد: حماسه فتح خرمشهر باید در تاریخ مکتوب مردم ایران ثبت و از سرداران دوران جنگ قدردانی شود.

وی گفت: عده‌ای سرداران دوران جنگی ما را در رسانه‌ها و محافل عمومی مورد طعنه قرار می‌دهند در حالی که در دوران جنگ در کشور حضور نداشتند و در خارج از کشور مشغول خوشگذرانی بودند اما ملت ایران نباید اجازه توهین برخی افراد ابله به سرداران جنگی را بدهند.

رئیس انجمن ژئوپلتیک گفت: بسیاری از سرداران دوران دفاع مقدس گمنام هستند و این سرداران در گوشه و کنار کشور به زندگی ساده خود مشغول هستند که باید شناسایی و به جامعه معرفی شوند.

وی با اشاره به دهمین سالروز تاسیس انجمن ژئوپلتیک ایران گفت: افرادی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای این رشته هستند برای عضویت در انجمن اقدام کنند و افرادی که تاریخ عضویت آنها تا پایان شهریور است نیز برای تمدید کارت عضویت خود اقدام کنند زیرا در غیر این صورت دیگر به رسمیت شناخته نمی‌شوند.
پربازدیدترین آخرین اخبار