آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۹۳۸۴

استقبال ایران خودرو از همکاری دانشگاه ها برای توسعه پلتفرم ها

ایران خودرو می گوید برای توسعه پلتفرم های جدید خود، از همکاری نهادهای علمی و پژوهشی استقبال می کند.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، جواد نجم الدین، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، درمراسم چهارمین نمایشگاه نوآوران ایران خودرو که با حضور قائم مقام وزیر تعاون ، کار و امور اجتماعی و مدیران ارشد گروه برگزارشد ، با بیان این مطلب گفت : بر روی این پلتفرم ها که در کلاس های بی و دی در دست طراحی و توسعه است، در مدت 10 سال چندین مدل خودرو تولید خواهد شد که نخستین مورد آن در سال 93 خواهد بود.
 
وی ، از عزم گروه صنعتی برای بهره مندی از ظرفیت های تحقیقاتی و علمی شرکت، دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی در این حرکت خطیر خبر داد و گفت: این همکاری ضمن کوتاه کردن مسیر رسیدن به هدف، کاهش هزینه و ارتقای طراحی را نیز در پی دارد.
 
نجم الدین فناوری سوخت را مهم ترین اولویت نوآوری ذکر کرد و ضمن دعوت از مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی برای همکاری در طراحی و توسعه پلتفرم های جدید ایران خودرو، گفت: این گروه صنعتی در جذب علم و فناوری سابقه درخشانی دارد و همکاری ها را با آغوش باز می پذیرد.
 
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو کاهش قیمت تمام شده از راه به کارگیری خلاقیت و نوآوری های کارکنان را یک الزام و فناوری های کاهش مصرف سوخت را اولویت نخست استفاده از ایده های کارکنان دانست و گفت: نوآوری از لوازم تولید صادرات محور، خودکفایی، رقابت پذیری و رشد پایدار ملی است و تعلل در به کارگیری این ابزار موثر، مشتریان را دور می کند.
 
وی تحول اقتصادی حاصل از هدفمندی یارانه ها را از موضوعاتی دانست که بهره گیری از خلاقیت و نوآوری را به منظور تعدیل تنش های ناشی از تحول اقتصادی و پیشگیری از افزایش هزینه ها، ضرورت می بخشد.
 
نجم الدین کاهش قیمت تمام شده تولید و جهش کیفیت را مهم ترین اهداف ایران خودرو از به کارگیری ایده های خلاق، و عدم نوآوری را عامل از بین رفتن بسیاری شرکت ها ذکر کرد و اظهار داشت: جنگ اصلی دنیای امروز جنگ قیمت ها است و چین از همین راه توانسته چندصد میلیارد دلار صادرات حتی به بازار امریکا داشته باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار