کد خبر:۱۸۹۷۱۳
ابوترابي در مراسم تشييع پيكر 96 شهيد دفاع مقدس:
جوانان سرتاسر نقاط جهان اسلام گوش به فرمان رهبر انقلاب هستند
نايب رئيس موقت مجلس گفت: جوانان فلسطين، بحرين و اقصي نقاط جهان اسلام گوش به سخن مقام معظم رهبري هستند و درسهايي كه از اين شهدا گرفتهاند، همان رمز...
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، محمدحسين ابوترابي فرد در مراسم استقبال از 96 شهيد گمنام كه صبح امروز در حرم مطهر حضرت امام خميني(ره) برگزار شد، گفت: اي امام بزرگوار، اي هدايتگر دنياي اسلام در دوران عصر غيبت و اي پيشواي امت اسلام، برخيز كه فرزندان سلحشور تو پس از رزمي افتخارآفرين و مبارزهاي عزت بخش به ديدار امام خويش بازگشتند.
نايب رئيس موقت مجلس شوراي اسلامي افزود: اي امام بزرگوار برخيز كه فرزندان سلحشور تو رمز ماندگاري را فرا گرفتند و در دنياي اسلام امروز به ديدار تو آمدند تا بگويند ما در راه دفاع از قرآن اسلامي ايستادهايم و رمز حيات را آموختهايم.
وي ادامه داد: اين شهدا پيام عبوديت و بندگي، ايستادگي و پيروزي در راه استكبار جهاني را بازگو ميكنند.
ابوترابي فرد خطاب به استقبال كنندگان از پيكر شهدا و فرزندان شهدا اضافه كرد: قويمردان تاريخ بيداري دنياي امروز ثمره پيروزي و مقاومت پدران ديروز شما هستند.
نايب رئيس موقت مجلس بيان داشت: پيكرهاي در خون غلطيده شهدا، رمز موفقيت و دفاع از اسلام است كه به جوانان فلسطيني رمز ايستادگي را آموخت و امروز جوانان مصر شعار پدران شما را زنده ميكنند.
وي يادآور شد: دفاع مقدس تنها دفاع از مرزهاي انقلاب اسلامي نبوده، بلكه دفاع از مرزهاي تفكر و انديشه اسلامي و مبارزه بياندازه سربازان امام بزرگوار با استكبار جهاني است كه كمر استكبار را ميشكند و اين رمز امت اسلامي است.
ابوترابي فرد خاطرنشان كرد: امروز جوانان فلسطين، بحرين و اقصي نقاط جهان اسلام گوش به سخن مقام معظم رهبري هستند و درسهايي كه از اين شهداي عاليقدر گرفتهاند، همان رمز آزادگي و شناخت رهبر عصر خويش است.
نايب رئيس موقت مجلس با بيان اينكه شهادت راه پيروزي انقلاب اسلامي است، افزود: ملت ايران برعهد خويش با امام خويش وفادار بوده و پيماني استوار بسته است و در روز امتحان، پيمان ناگسستني با امام را در جوار مرقد اين مرد بزرگوار به نمايش ميگذارند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: گوش به فرمان مقام معظم رهبري باشيد تا كمر استكبار جهاني را به خاك ماليده و شاهد پيروزي امت ايران در مقابل استكبارجهاني باشيم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰