کد خبر:۱۹۰۲۸۳
اسعدیان در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
در چند روز آينده وارد فضاي طراحي سريال «دا» مي شويم
کارگردان مجموعه تلويزيوني «دا» گفت: پس از مرحله تحقیق و نگارش وارد طراحی قصه 26 قسمتی اين سریال مي شويم.
همایون اسعدیان در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: مجموعه تلويزيوني «دا» که اقتباسی از این کتاب است در 26 قسمت و توسط سازمان توسعه سینمایی حوزه هنری و به تهیه کنندگی منوچهر محمدی ساخته خواهد شد.
وي عامل اصلی ساخت مجموعه تلویزیونی «دا» را در این دانست که هر چه در ایران ساخته شده است درخصوص آزادسازی خرمشهر و بازپس گیری آن بوده و درباره سقوط خرمشهر چیزی بیان نشده است.
کارگردان فیلم «طلا و مس» با بیان اینکه سقوط خرمشهر حماسه بوده است، ادامه داد: در زمانی که سپاه و نیروی نظامی به معنای اصلی آن شکل نگرفته بود یک حرکت مردمی همراه با مقاومت 4 روزه صورت گرفت که عظمتی به اندازه حماسه خرمشهر دارد که باید به آن اشاره کرد.
اسعدیان اضافه کرد: موضوع حضور دختر 17 سالهای که در شرایط بحرانی جنگ قرار میگیرد و در آن شرکت میکند، بسیار جذاب و قابل توجه بوده که به ساخت اين مجموعه ترغیب شدهام.
وی درباره منابع ساخت این سریال خاطرنشان کرد: کتابهای خاطرات، تحلیلی و هر آنچه که از نظر عکس، فیلم و مطالب در این زمینه وجود داشته باشد با محوریت کتاب «دا» مورد استفاده گروه تحقیق و پژوهش قرار گرفته است.
کارگردان فیلم «بوسیدن روی ماه» در پایان خاطرنشان کرد: گروه پژوهش در مرحله تحقیق و نگارش قرار دارد که در روزهای آینده وارد فضای طراحی قصه می شویم تا 26 قسمت آن نوشته شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰