مخبردزفولي: استاد نمونه فعاليتش جهاد علمي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۰۴۱۰
آنچه نبايدهاي يك استاد – 3

مخبردزفولي: استاد نمونه فعاليتش جهاد علمي است

دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه دانشگاه جزو مقدس‌ترين مكان‌هاي بشري است، گفت: استاد نمونه استادي است كه فعاليت‌هاي علمي و آموزشي‌اش در جهت جهاد علمي و اخلاقي باشد.
مخبر دزفولي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: محيط دانشگاه محيط علم و اخلاق است و اين محيط جزو مقدس ترين مكان هاي بشري است، براين اساس استادي مي تواند در اين محيط نمونه باشد كه فعاليت هاي علمي و آموزش اش در جهت جهاد علمي و اخلاقي حركت كند.

وي افزود: اساتيد در محيط دانشگاه بايد حضورشان توام با خلاقيت و ابتكار باشد تا از اين طريق بتوانند در راستاي جهاد علمي و اخلاقي در جامعه حركت كنند.
 
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي بيان داشت: حضور تواما با خلاقيت و ابتكار اساتيد در دانشگاه ها مسيري است كه دانشگاه نمونه را در كشور به وجود مي آورد كه با دست يابي به دانشگاه نمونه تمامي استادان نيز مي توانند نمونه باشند.
 
مخبر دزفولي با بيان اينكه نقص ها و اشكالاتي در دانشگاه هاي كشور وجود دارد، افزود: از طريق برنامه ريزي صحيح مي توان كمك چشم گيري به برطرف شدن نقص ها و كمبود ها در دانشگاه ها كرد.

وي تصريح كرد: در نقشه جامع علمي كشور جهت گيري هاي آموزشي و پژوهشي تعيين شده است كه براين اساس مي توان نقص هايي كه در دانشگاه هاي كشور وجود دارد را برطرف كرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار