مركز اورژانس بیماران در آستانه سكته قلبی در شیراز گشایش یافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۰۶۷۹

مركز اورژانس بیماران در آستانه سكته قلبی در شیراز گشایش یافت

مركز اورژانس بیماران در آستانه سكته قلبی در شیراز امروز در شیراز گشایش یافت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمد علی بابایی، امروز در مراسم گشایش مركز اورژانس بیماران در آستانه سكته قلبی در شیراز گفت: مركز اورژانس بیماران در آستانه سكته قلبی در شیراز، نخستین مركز پیشرفته كنترل سكته های مرگبار است كه در كشور كم نظیر است.
 
رئیس گروه قلب دانشگاه علوم پزشكی شیراز با بیان اینکه با راه اندازی این مركز شهروندان نگرانی خاصی از بابت درد قفسه های سینه و مشكوك بودن به احتمال سكته قلبی نخواهند داشت، افزود: با مراجعه به این مركز در اسرع وقت جلوی بروز سكته ناشی از انسداد رگ های قلبی گرفته می شود.
 
وی بیان داشت: در این مركز كه به chest pain center موسوم است كسانی كه دچار درد قفسه سینه حاد باشند و احتمال بدهند كه در معرض سكته قلبی قرار دارند به صورت اورژانسی مداوا می شوند.
 
بابایی با بیان اینکه هزینه راه اندازی این مركز حدود دو و نیم میلیارد ریال است، خاطرنشان کرد: ارزش علمی و تخصصی راه اندازی این مركز بسیار زیاد است و خلاء وجود آن در شیراز به عنوان قطب علوم پزشكی جنوب كشور احساس می شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار