رسالت دانشگاه ها در دهه چهارم انقلاب، ايجاد جريان هاي فرهنگي در جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۹۰۷۲
حجت الاسلام اكبري جدي:

رسالت دانشگاه ها در دهه چهارم انقلاب، ايجاد جريان هاي فرهنگي در جامعه است

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در امور دانشجويان خارج از كشور گفت: توليد جريان هاي فكري و فرهنگي جامعه متناسب با آرمان هاي نظام، رسالت اصلي دانشگاه ها در دهه چهارم انقلاب براي تمدن سازي است.

حجت الاسلام صابر اكبري جدي در گفت وگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، وحدت حوزه و دانشگاه را از دستاوردهاي مهم فرهنگي انقلاب بر شمرد و اظهار داشت: پيش از انقلاب از آنجا كه دانشگاه ها مجموعه روشنفكري محسوب مي شدند و وابستگي كامل به رژيم سابق داشتند، به تدريج بدنه دانشگاه از طريق  گره خوردن جريان هاي دانشجويي به جريان هاي مردمي و گسترش باورهاي ديني در بين دانشجويان، زمينه وحدت بين حوزه و دانشگاه را فراهم كرد.

وي افزود: با واردن شدن روحانيون درفضاي دانشگاه و گره خوردن آنها با جريان هاي دانشجويي كه حكايت از پيام تاريخي انقلاب داشت، به تدريج جريان ها و تشكل هاي دانشجويي و انجمن هاي اسلامي دانشجويان شكل گرفت و با بيداري دانشجويان امكان فعاليت هاي بعدي چون تسخير لانه جاسوسي و به نوعي زمينه شكل گيري انقلاب اسلامي را مهيا كرد.

مسئول نمايندگي مقام معظم رهبري در امور دانشجويان خارج از كشور، ظهور پديده انقلاب فرهنگي در دانشگاه ها را دستاورد ديگر انقلاب اسلامي عنوان كرد و گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي دانشجويان مذهبي با اعتراض به فضاي حاكم بر دانشگاه به صورت حركت خودجوش دست به انقلاب فرهنگي به منظور بسته شدن دانشگاه ها براي دستيابي به اهدافي چون بازنگري محتواي درسي، اسلامي كردن دانشگاه ها و گزينش اساتيد دانشگاه و... زدند كه امام احل نيز بر اساس آن ستاد انقلاب فرهنگي را كه بعدها به شوراي عالي انقلاب فرهنگي تغيير نام داد را براي پاسخگويي به اين نيازها راه اندازي كردند.

اكبري جدي ادامه داد: خارج كردن فضاي دانشگاه ها از فضاي طاغوتي به فضاي ديني و حركت به سمت اسلامي كردن دانشگاه ها كه بعدها به صورت مراسمات مذهبي همچون اعتكاف براي نخستين بار از دل دانشگاه شكل گرفت از دستاوردهاي مهم انقلاب به واسطه ظهور پديده انقلاب فرهنگي در دانشگاه ها است كه بايد آن را تقويت كرد.

وي خاطرنشان كرد: ايجاد خودباوري در بين دانشجويان براي بومي كردن دانش كشور؛ استفاده از ظرفيت ها و توانمندي هاي دانشجويان در عرصه هاي مختلف سازندگي و ايجاد نوآوري در توليدات علمي و فرهنگي دستاورد مهم ديگر انقلاب در فضاي دانشگاه ها است.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در امور دانشجويان خارج از كشور، رسالت دانشگاه ها را در دهه چهارم انقلاب را بسيار مهم دانست و تصريح كرد: رسيدن به تمدن ايراني اسلامي و تمدن سازي با استفاده از تربيت نيروهاي انساني متعهد بر اساس آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي و بروز كاركرد اساسي اجتماعي و فرهنگي به عنوان زمينه ساز شكل گيري جريان هاي فرهنگي و اجتماعي از دوران دانشگاه، دو رسالت اصلي دانشگاه ها در دهه چهارم را تشكيل مي دهند.

اكبري جدي يادآور شد: پيشتازي مباحث انديشه اي، فكري و ديني بايد از درون دانشگاه ها صورت گيرد تا بتوان با حل چالش ها و مشكلات پيش رو در فضاي دانشگاه در مسير ساختن تمدن ايراني- اسلامي با تكيه بر پيشينه غني  فرهنگي كشور قرار گرفت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار