فعاليتهاي بسيج به عرصه خبر رساني سرا يت كند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، نوروزي در نشست خبرنگاران افتخاري «شبكه خبر دانشجو» همدان كه با هدف توسعه و پيشبرد اهداف و جذب خبرنگاران افتخاري اين خبرگزاري، روز گذشته در بسيج دانشجويي استان همدان برگزار شد، اظهار داشت: امروز كشوري در دنيا ميتواند پيشرو و رهبر باشد كه بتواند افكار مردم دنيا را با اهداف خود هماهنگ كند و اين كار نياز به يك رسانه فراگير در سطح دنيا دارد.
وي با اشاره به اينكه متاسفانه سردمداران رسانههاي گروهي دنيا، آمريكا و صهيونيستها هستند كه افكار شيطاني خود را در اذهان مردم القا ميكنند، تصريح كرد: خنثي كردن اين افكار شيطاني نياز به عزم راسخ و همدلي والاي بسيجيان در عرصه خبر و خبررساني دارد تا با در اختيار گرفتن رسانههاي گروهي بتوانند اهداف و آرمان هاي انقلاب و امام راحل (ره) را به كل دنيا صادر كنند.
نوروزي در پايان در مورد نحوه فعاليت خبرنگاران افتخاري در دانشگاهها و تشكيل كانون خبرنگاران افتخاري «شبكه خبر دانشجو» در شهرستانهاي همدان با شركت كنندگان به بحث و تبادل نظر پرداخت.
لازم به ذكر است، در پايان اين نشست پيشنهادهايي مبني بر استمرار كلاسهاي آموزشي خبرنگاري در طول سال براي خبرنگاران افتخاري «شبكه خبر دانشجو»، آسيب شناسي رسانههاي محلي - ملي و سايتهاي خبري توسط استادان مجرب رسانه، انتشار كتابچه و بولتن در مورد نحوه فعاليت سايتهاي خبري و رسانههاي گروهي و آشنايي مختصر با آنها و حمايت قانوني خبرگزاري سازمان بسيج دانشجويي از خبرنگاران افتخاري در عرصه تهيه اخبار و گزارشها ارائه شد./انتهاي پيام/