کد خبر:۱۹۱۶۴۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
هرمزگان نیازمند 60 مرکز درمانی برای اجرای طرح پزشک خانواده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام آغاز ثبتنام در طرح پزشک خانواده از 30 خرداد گفت: برای اجرای این طرح نیازمند 60 مرکز درمانی در این استان هستیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمد شکاری ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به اینکه در اجرای موفق طرح پزشک خانواده در هرمزگان به 60 مرکز درمانی نیازمندیم، تصریح کرد: در حال حاضر 40 مرکز درمانی در هرمزگان وجود دارد که از این تعداد 23 مورد آن مربوط به شهرستان بندرعباس است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی برای اجرایی کردن این طرح در استان نیاز به دو برابر کردن مراکز پزشکی در سطح شهرها دارد، افزود: در اجرای این طرح ملی و مهم باید 20 مرکز جدید شهری به صورت ملکی یا استیجاری در خود شهرستان بندرعباس برای تجهیزات پزشکی، پزشکان، پرستاران، مامایی و پیرا پزشکان خریداری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه تا کنون 20 نفر از اعضای تیم پزشکی در این طرح ثبت نام کردند، بیان داشت: زمان ثبت نام آن از 30 خرداد آغار می شود و اجرای طرح نیز از هفته دولت کلید می خورد.
شکاری ادامه داد: طرح پزشك خانواده یك طرح ملی و با برنامه ریزی است كه موجب افزایش سطح سلامت عمومی می شود؛ بنابراین دستورالعمل اجرایی و نظام ارجاع در طرح پزشک خانواده در قالب طرح 02 در سراسر کشور به فراخور توان و آمادگی دانشگاه ها از مردادماه کاملا اجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه همه دستگاه های اجرایی استان باید در این طرح ملی و بزرگ با دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان همکاری کنند، از اختصاص 6000 میلیارد تومان برای اجرای طرح پزشک خانوده خبرداد و تصریح کرد: تمام خدمات درمانی در بیمارستان های دولتی و پایگاه پزشک خانواده در سطح یک تا سه رایگان است.
نماینده وزیر بهداشت در هرمزگان، عدم سرگردانی مردم در بعد سلامت، هدفمند شدن هزینه های سلامت و راهنمایی ها در این زمینه را از جمله اهداف طرح پزشك خانواده ذکر و تحقق شش میلیاردی بودجه تصویب شده مجلس در دولت را تحقق رایگان خدمات درمانی مردم دانست و افزود: با اجرای این بودجه مورد نظر اهداف اصلی طرح پزشک خانواده نیز محقق می شود.
شکاری اظهار امیدواری کرد: یکی از شعارهای دانشگاه علوم پزشکی که اجرای عدالت در سلامت است در سال 92 در دولت دهم محقق و اجرای آن با کمترین چالش و بیشترین بهره وری اجرا شود.
هرمزگان میزبان قطب بندی طرح پزشک خانواده می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه در این استان جمعیتی که تحت طرح پزشک خانواده خواهند بود بالغ بر 800 هزار نفر هستند، گفت: در اجرای برنامه عملیاتی این طرح که استان های شیراز، یزد، کرمان، جیرفت، بوشهر و هرمزگان حضور دارند، استان هرمزگان میزبان قطب بندی طرح پزشک و جزو 10 استان برتر در اجرای این طرح خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه هر 2500 نفر جمعیت شهری یک پزشک خانواده خواهند داشت، بیان داشت: در سال 91 استقرار کامل طرح پزشک خانواده در اقصی نقاط استان هرمزگان صورت می گیرد.
شکاری تصریح کرد: هشت شهر بندرعباس، میناب، رودان، بندرلنگه، حاجی آباد، قشم، کیش و ابوموسی در برنامه طرح پزشک خانواده قرار می گیرند.
نماینده وزیر بهداشت در هرمزگان سرانه حقوق و مزایا به هر پزشک به ازاء هر بیمار را براساس تعرفه سال 90 ذکر کرد.
مرکز پرتو درمانی بیمارستان شهید محمدی در هفته دولت افتتاح می شود
وی در بخش دیگری از سخنان خود از افتتاح مرکز پرتو درمانی جنوب کشور در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس در هفته دولت خبر داد و افزود: پروژه ساختمانی آن اتمام یافته و در حال حاضر در حال تجهیز آن هستیم.
شکاری گفت: ساخت آن بالغ بر 50 میلیارد ریال و هزینه تجهیزاتی آن نیز 45 میلیارد ریال برآورد شده است.
نماینده وزیر بهداشت در هرمزگان ادامه داد: این مرکز با هدف درمان ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی اشعه درمانی است که به نحوی دچار بیماری های سرطانی می باشند و سطح بعدی این مرکز مربوط به خدمات شیمی درمانی است که در نوع خود کار بسیار بزرگی است و از اعزام بیماران به شهرهای دیگر جلوگیری می کند.
وی تصریح کرد: یمارستان 32 تختخوابی بقیه الله اعظم سردشت بشاگرد نیز از دیگر پروژه های مهم دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان می باشد که در حال تجهیز است و در هفته دولت افتتاح می شود.
لازم به ذکر است، استاندار هرمزگان به عنوان رئیس ستاد راهبردی استانی طرح پزشک خانواده و رئیس دانشگاه علوم پزشکی دبیر اجرایی این طرح خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰